Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Gorinchem

Ben jij klaar om deel uit te maken van een grote, internationale speler in de verhuisbranche? Zoek niet verder! Onze geweldige opdrachtgever, met meerdere locaties in het land, opent de deuren voor een enthousiaste vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE die van aanpakken weet.

Wat staat de Vrachtwagenchauffeur CE te wachten? De werkweek van de Vrachtwagenchauffeur CE, van maandag tot en met vrijdag, met hier en daar een zaterdag, barst van de energie tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Dit komt neer op een wekelijkse inzet van 50 tot 55 uur. Als vrachtwagenchauffeur CE ben je de onmisbare schakel die witgoed, meubels en keukens vervoert naar zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een bijrijder als jouw trouwe metgezel is samenwerken een tweede natuur. Fysieke fitheid, stressbestendigheid en handigheid voor eventuele montageklusjes maken van de Vrachtwagenchauffeur CE de ultieme topper.

Ben jij de Energieke Vrachtwagenchauffeur CE die wij Zoeken? Als deze vacature op maat lijkt voor jou, aarzel dan niet! Stuur vandaag nog jouw cv naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747.

Geen zorgen als deze vacature niet helemaal is wat je zoekt. Wij hebben een scala aan andere mogelijkheden die wellicht perfect bij de Vrachtwagenchauffeur CE passen. De koffie staat klaar, dus kom gerust langs en ontdek de opwindende kansen die op jou wachten!Functie:Distributiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur CE
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures