Vacature Voorman Assemblage

Voorman Assemblage in Gorinchem

Flingk machinebouw B.V.

Voorman assemblage

Flingk Machinebouw is een snelgroeiend bedrijf in de machinebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines in de agrarische en grondverzet sector. Onder de merknaam Flingk worden onze machines inmiddels in heel Europa en zelfs daarbuiten ingezet. We besteden veel aandacht aan ontwikkeling en verbetering van onze machines. Kwaliteit staat voorop. Wij zijn op dit moment met een gezellig team van 18 ambitieuze vakmannen en -vrouwen en zoeken enthousiaste mensen die samen met ons willen bouwen aan ons merk Flingk.

  • STAND: H156

Als meewerkend voorman assemblage ben je het aanspreekpunt van onze assemblageafdeling. Je bent de schakel tussen de tekenkamer/werkvoorbereiding en de assemblagemonteurs. Je stuurt de afdeling aan en begeleidt je collega's in hun werk. Tussendoor voer je zelf ook assemblagewerkzaamheden uit. Daarnaast zorg je dat de planning efficiënt uitgevoerd wordt en de verkochte machines op tijd geleverd kunnen worden. Op machines, halffabricaten of onderdelen die gereed zijn voer je een kwaliteitscontrole uit. Ook zie je erop toe dat er veilig en netjes gewerkt wordt, en de werkplekken in orde zijn.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 5473 HG,
  • Heeswijk-Dinther,
  • Netherlands

RMV HardenbergFunctie:voorman assemblage
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Voorman Assemblage RMV 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures