Vacature Vooraanstaande Beursorganisator

Vooraanstaande Beursorganisator in Gorinchem

Event master

Ben je op zoek naar een uitdagende, leidinggevende functie in een dynamische organisatie en houd je van aansturen en organiseren?

Event Master bij Easyfairs

Als Event Master krijg je de kans om een leidende rol te vervullen bij een vooraanstaande beursorganisator. Je zult de drijvende kracht zijn achter de organisatie van twee beurzen, waarbij je een team van 4 tot 6 getalenteerde professionals op het gebied van sales en marketing aanstuurt.

Met jouw scherp commercieel inzicht ben je in staat om opportuniteiten te herkennen en deze om te zetten in succesvolle resultaten, waarmee je jouw team inspireert en motiveert. Het ultieme doel is het organiseren van toonaangevende evenementen die van significante meerwaarde zijn voor een specifieke beroepsgroep. Gedurende de voorbereidingsfase zul je intensief samenwerken met je team, exposanten, bezoekers en andere relevante (interne) stakeholders om deze beurzen tot leven te brengen.

Als het organiseren van levendige en succesvolle beurzen jou voldoening geeft en je over de overtuigingskracht beschikt om dit te realiseren, dan kijken we ernaar uit om jou aan boord te verwelkomen.

Over Easyfairs

Easyfairs Nederland is een toonaangevende speler op het gebied van evenementenorganisatie. Als dynamisch bedrijf zijn ze gespecialiseerd in het creëren en faciliteren van innovatieve (vak)beurzen en evenementen die verschillende industrieën en gemeenschappen samenbrengen.

Bij Easyfairs draait alles om het bieden van inspirerende en waardevolle ontmoetingsplaatsen. Ze zijn trots op hun vermogen om bruisende en inhoudelijk rijke evenementen te ontwikkelen die professionals, bedrijven en consumenten de gelegenheid geven om kennis te delen, netwerken uit te breiden en nieuwe kansen te ontdekken.

Hun passie ligt in het leveren van een naadloze evenementenervaring, waarbij ze streven naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Als onderdeel van hun team krijg je de kans om betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomst van de evenementenindustrie en het bijdragen aan de groei en het succes van Easyfairs.

De ideale Event Master

Heeft een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in Commerciële economie, Eventmanagement, International Business of Ondernemerschap;

Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol;

Aantoonbare leidinggevende ervaring;

Een meer dan goede pen en uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

De skills om prioriteiten te stellen en verwachtingen te managen.Functie:vooraanstaande beursorganisator
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AQUA Beurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Vooraanstaande Beursorganisator AQUA Beurs 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures