Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Spijk Gem West Betuwe

Dit ga je doen

Je start als Verkoopmedewerker eerst met een goed inwerktraject, zodat je snel bekend bent met de producten en diensten. Het voorraad bestaat uit 4000+ producten die direct of via de webshop leverbaar zijn. Je gaat werken in een winkel, waar dagelijks professionele installateurs komen om hun materialen op te halen. Je hebt dus veel te maken met vakmensen en verschillende soorten klanten met ieder eigen behoeften. 

Samen met je collega's luister je naar de wensen en behoeften van de klant en zorg je voor een advies op maat om de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Verder ben je als Verkoopmedewerker verantwoordelijk voor het administratief afhandelen van bestellingen, het verwerken van binnenkomende voorraad, het klaarleggen van bestellingen en het netjes houden van 'de winkel'. 

Het leuke aan deze functie als Commercieel Medewerker is dat je kantoorwerk afwisselt met werk in de winkel. Ideaal als je liever niet heel de dag achter je computer zit. Je komt terecht in een klein team van collega's die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Je werktijden zijn van 07:00 tot 16:00. 

Zie jij jezelf al in de showroom staan om klanten te adviseren? Solliciteer dan snel!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is onderdeel van een grote groep, die marktleider is in Europa in de technische groothandel. Het bedrijf is gespecialiseerd in o.a. sanitair, verwarming en installatietechniek. Ze hebben een groot centraal magazijn en 87 winkels in Nederland waar meer dan 150.000 producten worden geleverd aan installateurs, detaillisten en loodgieters.

Dit krijg je

 • Je treedt direct in dienst van je nieuwe werkgever
 • Een startsalaris tot €2500,- bruto per maand
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per km.
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8% vakantietoeslag
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een baan met doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor eigen initiatieven
 • Interne opleidingen en cursussen in onze eigen online leeromgeving
 • Zit je op je plek, dan is er uitzicht op een vaste aanstelling


Functie:Verkoopmedewerker
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Verkoopmedewerker Raaak Personeel 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures