Vacature Transport Coördinator

Transport Coördinator in Gorinchem

Jij hebt al ervaring met het regelen van transporten en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word dan Transport coördinator bij een prachtig bedrijf in Gorinchem.

Als enthousiaste professional in de transportwereld weet je als geen ander wat er komt kijken bij het regelen van transporten. Met jouw ervaring kan je ook prima het team van 14 collega's op de transport afdeling aansturen. 

Je verantwoordelijkheden: 

  • Het afhandelen van alle transporten naar de wereldwijde productielocaties en klanten t.b.v. de nieuwbouw van schepen en gerelateerde services zoals spare parts;
  • Het organiseren van de transporten vanaf het distributiecentrum naar de wereldwijde productielocaties;
  • Het organiseren van de rechtstreekse leveringen vanaf de wereldwijde leveranciers naar andere leveranciers of productielocaties. 
  • He opstellen en beheren van diverse transportdocumenten.

Samen met je collega's stem je de combinatietransporten en zorg je ervoor dat de transporten zo efficiënt mogelijk ingericht worden. 

Het gaat hier om een fulltime baan voor 40 uur per week. Je werkt van maandag t/m vrijdag en de werktijden liggen tussen 07:00 - 16:00 uur. Functie:Transport Coördinator, Transport coördinator
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3466 – 3466
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Transport Coördinator Olympia 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures