Vacature Traineeship Recruiter

Traineeship Recruiter in Gorinchem

Traineeship Recruiter

Syndion zoekt een toekomstig recruiter in Gorinchem! Wil jij het recruitment vak van A tot Z leren ende cruciale schakel worden in het aantrekken en aanstellen van toptalent? Solliciteer dan nu bij onze dynamische en maatschappelijk betrokken organisatie!

Jouw werk als trainee recruiter bij Syndion.

Als trainee recruiter bij Syndion krijg jij de unieke kans om on-the-job het vak van recruitment te leren! Je zal samen met het recruitment team de organisatie helpen met het aantrekken van professionals in de zorg. Jouw belangrijkste taken bevatten:
• Het opvolgen van binnenkomende sollicitaties: screenen, uitnodigen, correspondentie verwerken, etc.
• Opstellen van vacatureteksten aan de hand van onze templates & input van de vacaturehouders
• Het zorgvuldig administratief verwerken van recruitmentdata waaronder: kandidaat-gegevens, correspondentie, recruitment rapportages
Gaandeweg zal jouw takenpakket verbreden en zal je steeds iets meer verantwoordelijkheid krijgen. In het begin is het belangrijkste dat jij de eerste stappen zet in recruitment. Jij wordt hierin begeleid door ervaren recruiters, die jou de kneepjes van het vak leren. Hierin krijg jij de unieke mogelijkheid om binnen te komen met 0 recruitment ervaring, om vervolgens na een jaar de basis van recruitment eigen gemaakt te kunnen hebben!
De recruitmentafdeling van Syndion is zich momenteel aan het optimaliseren. De organisatie is de processen en strategieën aan het professionaliseren. Dit betekent dat de afdeling in een bijzondere fase zit, waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren. Hierdoor maak jij een unieke ervaring mee en ontwikkel jij je razendsnel als professioneel recruiter!

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Als trainee recruiter werk jij op het hoofdkantoor van Syndion in Gorinchem. Je maakt hierin deel uit van ons energieke en bevlogen HR team! Je komt hierin in een team van 10 collega's terecht, bestaande uit: recruiters, HR-medewerkers, HR-adviseurs en een HR-manager. Dus genoeg expertise in huis om jou alles over het vak te leren!

Ben jij onze nieuwe trainee recruiter?

 • Een afgeronde MBO-4/HBO opleiding op het gebied van HRM, Bedrijfskunde, of vergelijkbaar
 • Je bent nauwkeurig en administratief sterk aangelegd
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd om het vak recruitment te leren
 • Je bent een échte teamplayer en wilt graag met een team bouwen
 • Je bent beschikbaar voor 3 tot 4 dagen per week

Wij bieden onze trainee recruiter:

 • De mogelijkheid om het dynamische vak recruitment te leren;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 40. (Maximaal 3.535 per maand) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Jij krijgt een jaarcontract (24-32 uur);
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.
Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met op .

Traineeship Recruiter

24-32 uur (part-time)

3.535,- / maand (max)

4.140,- / maand (max)

4.442,- / maand (max)

4.574,- / maand (max)

3.535,- / maand (max)

Traineeship Recruiter

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Traineeship Recruiter

×

Functie:traineeship recruiter
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Traineeship Recruiter Syndion 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures