Vacature Toezichthouder

Toezichthouder in Gorinchem

Oproepkrachten gezocht


Loop jij het liefst het hele jaar in je korte broek? Kun jij goed tegen tropische temperaturen en ben jij 18 jaar of ouder en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn per direct op zoek naar een toezichthouder die op zaterdag beschikbaar is. Onze toezichthouders zijn het aanspreekpunt voor onze zwembadbezoekers en zorgen ervoor dat het zwembadbezoek op een veilige manier verloopt. Ben jij flexibel inzetbaar, klantvriendelijk en kun je goed samenwerken? Neem contact met ons op.

Sporthalbeheerder gezocht
Wij zij per direct op zoek naar een nieuwe sporthalbeheerder met horecaervaring. Je bent het aanspreekpunt van onze sporters en zorgt ervoor dat de accommodatie schoon en gebruiksklaar is. Wij zoeken iemand die klantvriendelijk, betrouwbaar en flexibel is en goed zelfstandig kan werken. Wij zoeken met name versterking voor de zaterdagen en de avonden in de sporthallen Van Rappardhal en Oosterbliek. Lijkt dit je wat en ben je 18 jaar of ouder, neem contact met ons op.

Wat bieden we?
Een unieke werkomgeving. Goede arbeidsvoorwaarden via CAO zwembaden. Fijne samenwerking met gezellige collega's en leuke extra's waarover we je graag in een persoonlijk gesprek meer vertellen.

Over SGS
SGS beheert het Caribabad en de sporthallen de Oosterbliek, Van Rappardhal en De Hoefslag. Kom je werken bij SGS, dan krijg je er 75 leuke nieuwe collega's bij. Met de huidige vier sportaccommodaties vervult de SGS een belangrijke rol in Gorinchem op sportgebied. Van basketbal tot aan waterpolo en van rolstoelhockey tot aan alle andere sporten die worden uitgeoefend in Gorinchem.

Jouw reactie
Meer informatie of solliciteren? Stuur je motivatie en CV op naar . Voor meer informatie kun je contact opnemen via .Functie:toezichthouder
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cariba-Bad via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Toezichthouder Cariba-Bad 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures