Vacature Tekenaar / ontwerper

Tekenaar / ontwerper in Gorinchem

Wat ga je doen?

Omdat er de ruimte is voor ontwikkeling en doorgroeien komt er weer ruimte op de ontwerp/teken afdeling. In de rol als tekenaar/ontwerper bied je ondersteuning aan de engineers van de afdeling en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische ontwerpen voor infrawerkzaamheden en horizontaal gestuurde boringen. Je verzamelt en combineert de benodigde gegevens en uitgangspunten, draagt zorg voor het correct verwerken hiervan en verwerk deze in het conceptontwerp. Als het ontwerp is goedgekeurd verwerk je eventuele aanpassingen en lever je het definitieve ontwerp op aan de engineer. Bij deze werkzaamheden werk je uiteraard met het meest recente inmeetapparatuur, soft- en hardware.Functie:ontwerper, tekenaar
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1750 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via j.fokker@eminentgroep.nl of 06 - 48 81 88 09. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Tekenaar / ontwerper Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures