Vacature Technisch Specialist Rundvee

Technisch Specialist Rundvee in Gorinchem

Schippers Bladel B.V.

Technisch Specialist Rundvee

Bouw jij als Technisch Specialist Rundvee mee aan een gezondere toekomst voor onze koeien? Wist je dat goede hygiëne het leven van een koe met wel één jaar kan verlengen? Velen zijn zich niet bewust van deze impact, en daar liggen onze kansen. Als Technisch Specialist Rundvee ben jij de sleutel tot een langer, gezonder leven voor melkkoeien in Noord-Brabant. Je wordt een essentiële schakel in het proces van hygiënemanagement op boerderijen in deze regio.

  • https://schippers.onlinevacatures.nl/nl/job/289669/apply
  • STAND: D206

Wat ga je doen? - Technische expertise: je bent een autoriteit op het gebied van rundvee en hygiënemanagement, en je deelt deze kennis graag met klanten. - Klantrelatie opbouwen: je bouwt sterke en duurzame relaties op met melkveehouders in Noord-Brabant. - Hygiëneoptimalisatie: je beoordeelt de huidige hygiëneomstandigheden op boerderijen en biedt deskundig advies op maat. - Oplossingen implementeren: je werkt nauw samen met klanten om innovatieve hygiëneoplossingen te implementeren en hun bedrijfsvoering te verbeteren. - Onderzoek en ontwikkeling: je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rundvee- en hygiënesector en draagt bij aan het verbeteren van ons aanbod.

Wat vragen wij? - Kennis van de rundveehouderij: je hebt uitgebreide kennis van de rundveesector, inclusief ervaring in klauwverzorging, reiniging en desinfectie, en biosecurity. - Communicatieve vaardigheden: je bent in staat om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier over te brengen aan klanten. - Zelfstandigheid en teamspirit: je bent zelfstandig, maar je zoekt op de juiste momenten samenwerking met collega's. - Passie voor hygiëne: je hebt een diepgaande interesse in hygiëne en begrijpt hoe het de gezondheid en productiviteit van melkkoeien beïnvloedt. - Klantgericht: je streeft naar het succes van klanten en zet je in om hun doelen te bereiken.

Wat bieden wij? - Uitdagende en autonome functie: de rol van Technisch Specialist Rundvee is dynamisch en biedt veel verantwoordelijkheid. - Groei- en ontwikkelingskansen: wij ondersteunen jouw professionele groei in een internationale werkomgeving. - Competitief salaris en bonussen: een salaris tussen €2.500,- en €4.500,- per maand, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling van 20% van het jaarsalaris. - Inspirerende werkomgeving: ons moderne hoofdkantoor biedt een uitstekende plek om te werken en te groeien. - Kans op impact: je draagt bij aan een gezondere toekomst voor melkkoeien in Noord-Brabant en verder.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 5527LB,
  • Hapert,
  • Netherlands

RMV Hardenberg

24 zu 26. Oktober 2023 | 13.00 - 22.00 UhrFunctie:technisch specialist rundvee
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Technisch Specialist Rundvee RMV 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures