Vacature Teamleider Service afdeling

Teamleider Service afdeling in Gorinchem

Als Teamleider van de Serviceafdeling heb je een diverse rol. Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen en ondersteunen van de totale serviceafdeling. Jij begeleid de andere Service Coördinatoren en zorgt dat niet alleen de taken goed verdeeld zijn maar ook dat de juiste bezetting aanwezig is. Samen met jouw 3 collega's, ben jij verantwoordelijk voor de planning van de technici. Jullie maken de de planning voor alle reparatie- en onderhoudsopdrachten, zorgt dat dit topografisch efficiënte routes zijn, onderhoudt het contact met de klanten voor de afspraken en verwerkt achteraf de werkbonnen. Als hier meerwerk uitkomt, schakel jij hiervoor met de verkoop afdeling zodat zij de juiste stappen kunnen zetten. Kortom een zeer afwisselende functie waarbij je veel met jouw collega's en de klanten kan schakelen! Een greep uit jouw taken pakket is:

 • Aansturen van de Serviceafdeling
 • Zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de werktijden van het team
 • Efficiënte planning maken voor de technici
 • Zorgdragen aan de tijdige administratieve verwerking van de opdrachten
 • De prioritering maken voor de verschillende opdrachten en hierbij rekening houden met de storingsprioriteiten, klantenklassen maar ook met de route
 • Contact onderhouden met de klanten en de technici
 • Jij zorgt dat de juiste documentatie voor de machines beschikbaar is
 • Bestelling doorgeven om de voorraad van de monteurs op orde te houden
 • Overige administratieve ondersteuning waar nodig


Functie:Teamleider Service afdeling, Manager service & onderhoud
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Teamleider Service afdeling WerkTalent 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures