Vacature Talent

Talent in Gorinchem

Hotel Gorinchem logo

werken bij van der valk hotel gorincheM

Van der Valk Hotel Gorinchem is op zoek naar talent! Met het hele team gaan wij er voor zorgen dat het hotel 24/7 draait.

Krijg jij een fijn gevoel van de sfeer in een hotel? Lijkt het je leuk om in een nieuw en indrukwekkend hotel aan de slag te gaan? En haal jij er veel plezier uit om te werken met mensen?

Wij staan te springen om met jou in contact te komen! Pak je kans en bekijk de openstaande vacatures van Van der Valk hotel Gorinchem hieronder.

Even voorstellen!

Hallo aanstaande Toekan Topper,

Mijn naam is en ik ben de General Manager van Van der Valk hotel Gorinchem- Oost.

Met trots run ik deze nieuwe van der Valk vestiging, wat een geweldig mooie uitdaging met zich mee brengt.

Ga jij mij helpen om dit hotel tot een groot succes te maken? Solliciteer dan snel! Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Groet,

Over ons

Het Valk DNA Als grootste horeca familiebedrijf van Nederland hebben we iets unieks. Wat dat precies is? Het heeft te maken met onze toegankelijke, flexibele maar ook toegewijde mensen. Wij hebben daarnaast niet alleen sfeervolle omgeving maar ook een gedreven en optimistisch karakter. Het zit in onze gastgerichte mentaliteit én in onze genen.

Ons Valk DNA? Teamwork is de basis van ons succes! Daarmee maken we het verschil, voor onze gasten en onze eigen medewerkers. Het Valk DNA geldt voor iedereen. Van onze hotels tot aan het Support Office. Wij maken met dit DNA een verschil ten opzichte van andere bedrijven. Het Valk DNA bestaat uit vier belangrijke aspecten: gastvrijheid, teamwork, ondernemen en innovatie.

Onze missie is om voor de gast elke dag de ultieme gastbeleving te creëren. Onze visie hierbij is dat we er samen naar streven om als familiebedrijf een lach op het gezicht te creëren bij medewerker en de gasten van Van der Valk. Want gastvrijheid zit in onze genen!

Spreekt ons Valk DNA jou ook aan? Solliciteer en kom ons team versterken. Wij komen heel graag met je in contact.Functie:talent
Startdatum:19-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Talent Van der Valk Hotels 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures