Vacature Servicedeskmedewerker ICT

Servicedeskmedewerker ICT in Gorinchem

Servicedeskmedewerker ICT

Syndion zoekt een servicedesk medewerker in Gorinchem. Ben jij een klantgerichte servicedesk medewerker die het leuk vind om medewerkers te ondersteunen bij hun ICT-gerelateerde vragen? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Jouw werk als Servicedeskmedewerker ICT bij Syndion.

Als ervaren servicedeskmedewerker heb je een dynamische functie binnen de afdelingen Servicedesk, Applicatiebeheer, Facilitair en Huisvesting. Je geeft leiding aan de collega's van de servicedesk, maar je bent ook de schakel tussen de afdelingen. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, dus stuur en rapporteer jij op de gestelde KPI's.
Je houdt je voornamelijk bezig op het ICT vlak, maar je behandelt ook vragen over facilitair en vastgoed. Het is dus belangrijk dat jij technische zaken kan vertalen in spreektaal voor zowel collega's als leveranciers. Naast het afhandelen van vragen, kom je met ideeën over verbeteringen in het proces en de procedures.
In deze functie heb jij een breed takenpakket. Op het ene moment draai je mee in de uitvoering van IT projecten, op het andere moment bezoek jij een van onze zorglocaties met een hulpvraag. Je steekt dus graag de handen uit de mouwen om jouw collega's te helpen!
Indien gewenst, is deze functie is te combineren met een teamlead functie, waarbij je eventueel ook extra projecten kunt oppakken.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

De servicedesk is voor de collega's van Syndion het centrale punt waar zij terecht kunnen voor vragen. Je werkt op de afdeling, maar regelmatig bezoek je ook een van onze 85 locaties. Hybride werken is in overleg mogelijk.

Ben jij onze nieuwe servicedeskmedewerker ICT?

 • Ervaring als ICT-servicedeskmedewerker
 • Minimaal een MBO-4 diploma in de richting van ICT
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
 • Je bent in staat om een touwtrekker te zijn binnen de afdeling
 • Je bezit over een analyserend-, oplossingsgericht- en empathisch vermogen

Wij bieden onze servicedeskmedewerker ICT:

 • Een veelzijdige functie met betekenis
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 50. (Maximaal €4.140 per maand) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Jij krijgt een jaarcontract (32-36 uur) met uitzicht op een vast contract;
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.

×

Servicedeskmedewerker ICT

×

Servicedeskmedewerker ICTFunctie:servicedeskmedewerker ict
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4140 – 4140
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Servicedeskmedewerker ICT Stichting Syndion 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures