Vacature Senior Verpleegkundige

Senior Verpleegkundige in Gorinchem

Senior verpleegkundige

minimaal 24 uur

Waar kom je te werken?

Je komt binnen een team van enthousiaste mensen te werken, waarin er een goede balans is tussen ervaring, kennis en kunde. Onze kliniek ligt midden in een woonwijk, wat naast veel voordelen ook wel wat uitdagingen met zich mee brengt.

Samen werken aan herstel!

Jouw verantwoordelijkheden

Het team Wijnkoperstraat zoekt een senior die sturing kan geven, spreekbuis is voor behandelaar, manager en anderen, maar die ook rust kan bewaren en overzicht kan bieden. Je bent medeverantwoordelijk dat zaken lopen zoals ze zijn afgesproken en als dat niet zo is, mensen hierop durft aan te spreken en te ondersteunen. Je bent van veel zaken op de hoogte en durft beslissingen te nemen als nodig. Daarnaast zorg dat zaken als vergaderingen, intervisies, bijscholing en werkoverleggen geregeld zijn. Uiteraard in nauwe samenwerking met de senior van de andere afdeling en met de teammanager.

Als senior verpleegkundige ben gedeeltelijk boventallig ingeroosterd om jouw team te coachen het beste uit zichzelf te halen. Je werkt nauw samen met je collega senior verpleegkundige en bent direct aanspreekpunt voor de teammanager en staf. Je bent in staat om ontwikkelingen op zorggebied te vertalen naar de vloer en bent in staat om mensen te spiegelen, te begeleiden en te ondersteunen. Je draait mee in het rooster zodat je weet wat er op verschillende punten speelt. Je geeft uitvoer aan het jaarplan en vertaalt deze ook naar werkpunten binnen je eigen team. Je hebt kennis van herstelondersteunende zorg en positieve gezondheid.Je hebt voldoende werkervaring en weet je collega's in het team te stimuleren.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

  • Je hebt ervaring opgedaan als verpleegkundige, het liefst binnen een klinische setting;
  • Je hebt coachende vaardigheden en bent in staat een rol te pakken die het team op dat moment nodig heeft. Soms als kartrekker, soms als voorbeeld, soms als leidend. Je kan hier makkelijk in schakelen en houdt je hoofd koel als de situatie spannend wordt.

Wat bieden wij

  • Wij bieden uiteraard een leuk dynamisch team, met veel kennis en vaardigheden;
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen waarbij wij belang hechten aan het jezelf blijven ontwikkelen;
  • Daarnaast krijg je de beschikking over een telefoon en laptop. Mocht de samenwerking aan alle kanten bevallen, dan zetten we graag jouw contract om naar onbepaalde tijd.

Wil je meer weten over de functie, locatie of gewoon je interesse kenbaar maken? Neem gerust contact op met teammanager Wendy Alba Heijdenrijk. Bereikbaar via:

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!


Verhalen van collega's

Werken bij Yulius, betekent werken bij een organisatie waarin alles draait om aandacht. Aandacht voor onze cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en onze medewerkers. Wij werken intensief samen en motiveren elkaar om - altijd en overal - de best mogelijke zorg en onderwijs te bieden. Dát is waar we elke dag voor gaan. Benieuwd hoe onze collega's hier invulling aan geven?Functie:verpleegkundige
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3155 – 4180
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Senior Verpleegkundige Yulius 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures