Vacature Senior Consulent Inkomen

Senior Consulent Inkomen in Gorinchem

Senior consulent Inkomen

 • Aantal uur: 36
 • Opleidingsniveau: HBO

 • Wat ga je doen?

Als Senior consulent Inkomen is het jouw kracht om samen met je collega's (bijzondere) bijstandsaanvragen tot het juiste bedrag en binnen wettelijke kaders af te handelen. Je handelt op basis van een balans tussen het juridische en het menselijke aspect. Elke individuele casus heeft tenslotte een eigen karakter. Je caseload is aangepast omdat je ook inhoudelijk aanspreekpunt en vraagbaak bent voor je collega consulenten Inkomen. Verder werk je nauw samen met de , de Projectmanagers en de Kwaliteitsmedewerker om de kennis en vaardigheden van het team verder te ontwikkelen.

 • Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een professioneel team van consulenten Inkomen. Daarnaast werk je nauw samen met het team Ontwikkeling, de Uitkeringsadministratie, het team Handhaving & Preventie, het team Debiteuren en het team Schulddienstverlening. Collegialiteit vinden we belangrijk. Je draagt verantwoordelijkheid voor zowel je eigen werk als het werk van het team.

-"Een leuk en gedreven team".

 • Wie ben jij?

Je hebt hart voor mensen en krijgt energie van het werken voor en met mensen. Je weet een caseload te beheren en houd je hoofd koel wanneer er zich een spoedprocedure aandient. Je bent proactief en de rechterhand van de . Je beschikt over een sterk schriftelijk en mondeling uitdrukkingsvermogen om op een klantgerichte manier contacten te onderhouden met cliënten. Verbinden kun je als geen ander, zowel binnen als buiten het team. Samen met de collega's en de sociale partners zorg je ervoor dat mensen de best mogelijke ondersteuning krijgen.

 • Wat neem je mee?

Jij hebt een HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van Suite4Inkomen is een pré.

 • Wat bieden we jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.009,00 bruto per maand (functieschaal 10 cao SGO) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Wij zijn een moderne werkgever en kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer reiskosten, werktijden en studiefaciliteiten. Ook beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget.

De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met de intentie deze bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

 • De procedure

De vacature wordt zowel gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

 • Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je persoonlijk profiel en motivatie per mail: . De reactietermijn sluit zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, dus solliciteer snel!

Bezoekadres

Stadhuisplein 1
4205 AZ Gorinchem

Postadres

Postbus 50
4200 AB GorinchemFunctie:consulent inkomen
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5009 – 5009
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeenschappelijke Regeling Avres via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Senior Consulent Inkomen Gemeenschappelijke Regeling Avres 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures