Vacature Sales Engineer

Sales Engineer in Gorinchem

Sales Engineer Merford Special Doors

  • Merford Special Doors
  • Gorinchem, Nederland

  • Sales Engineer Merford Special Doors

Omschrijving

Als sales engineer bij Merford Special Doors is het jouw uitdaging om de technische wensen en eisen van een klant om te zetten naar een passend product. Een belangrijke en veelzijdige baan binnen het verkooptraject van Merford Special Doors! Je bestudeert klantvraagstukken en bestekteksten nauwkeurig en je gaat op zoek naar de beste oplossing. Vervolgens werkt je de conceptvoorstellen en calculaties tot in detail uit. Waar nodig zoek je contact met je opdrachtgever om specificaties door te nemen. Op basis van jouw uitwerkingen kan de accountmanager de juiste oplossing voor de juiste prijs aanbieden.


Nadat de klant akkoord is gegaan met de offerte, vindt een overdracht plaats aan de projectleider. Het ontwerp wordt vervolgens uitgetekend voor productie op het hoofdkantoor in Nederland. Na productie wordt de oplossing door onze eigen monteurs bij de klant gemonteerd.

Vereisten

Het team & waarom werken bij Merford
Binnen het huidige team, bestaande uit Sales Engineers en Accountmanagers wordt collegiaal samengewerkt. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die of relevante ervaring meebrengt, of zich verder wil ontwikkelen in een commerciële binnendienstfunctie. Een ervaren collega maakt je wegwijs binnen de afdeling en leert je de kneepjes van het vak.


Merford is een familiebedrijf met ruim 150 medewerkers. We kennen onze collega's persoonlijk en houden elkaar aangesloten. We willen ons werk heel goed doen, maar we doen het ook vooral samen. Werkplezier, gezondheid en duurzaamheid vinden we belangrijk. Naast onze warme cultuur en onze sterke naam binnen de branche bieden we jou:

  • een uitdagende baan in een moderne productieomgeving;
  • een functie waarin je je verder kunt ontwikkelen;
  • een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 atv-dagen (o.b.v. fulltime);
  • goede begeleiding door je leidinggevende en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Over Merford
Merford biedt de meest innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing en speciale deuren. We zijn gevestigd langs de A15 in Gorinchem. Binnen ons pand hebben we alle kennis en kunde in huis om projecten van begin tot eind vorm te geven, te produceren en te monteren.

Ons doel is een veilige, gezonde en comfortabele leefomgeving te creëren door iedere vorm van geluidsoverlast te reduceren en gewenst geluid tot een beleving te maken. We doen dit met drie business units, die allen een ander segment van de markt bedienen. De business units worden ondersteund door de afdeling plaatbewerking en diverse faciliterende afdelingen, zoals marketing, IT, finance en HR.


Interesse?
Heb je nog een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Anne-Vincent Bade (HR manager) op telefoonnummer , of ( Special Doors). Je kunt ook je interesse direct kenbaar maken per mail via .Functie:sales engineer
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Sales Engineer Leapfrog 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures