Vacature Recruitment Marketeer

Recruitment Marketeer in Gorinchem

Als marketeer recruitment ben jij de spil in ons marketing team voor het online en via campagnes binnenhalen van kandidaten. Wij richten ons op groeiende, dynamische technische installatiebranche. Daarin recruit Aditech van leerling monteur tot projectleider. Je kunt als marketeer je hart ophalen want je krijgt van ons een hele marketing toolbox om succesvol te zijn.

Je werkt met diverse jobboards zoals Indeed en Technicus, regelt dat er Google campagnes lopen en dat onze vacatures de beste ranking hebben en converteren. Uiteraard. Daarnaast maak je ook tijd om te sparren met onze recruiters die de respons verwerken. Ga je op monteursbezoek voor meer profielkennis. Én werk je af en toe op 1 van de 12 vestigingen waar de verkoop plaatsvindt.

En dat is nog niet alles. Ook mag je aan de slag om nieuwe concepten voor recruitment te lanceren; online en offline in samenwerking vestigingen en sales. Zo bouwen we samen aan steeds betere recruitment en een werkende candidate journey. Simpelweg altijd vakwerk.Functie:Recruitment Marketeer
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aditech via intern@aditech.nl of 088-2348000. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Recruitment Marketeer Aditech 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures