Vacature Recruiter

Recruiter in Gorinchem

Kom werken als Corporate Recruiter bij Hans Anders!

Al eens nagedacht over een carrière als Corporate Recruiter op het Servicecenter van Hans Anders in Gorinchem? Met 400+ winkels in Nederland en België is Hans Anders één van de grootste spelers in de optiekbranche. Wij zijn onderdeel van nexeye, met de labels Hans Anders, eyes+more en Direkt Optik. Een branche die altijd in beweging is en waar veel gebeurt. Op dit moment zijn er twee recruiters op ons servicecenter werkzaam en zij zijn op zoek naar een toegankelijke, energieke en vrolijke persoonlijkheid die hen komt ondersteunen.

De functie:

Als Corporate Recruiter sta je met beide voeten in de dagelijkse operatie. Je zet vacatures open, je zorgt voor creatieve sourcing methoden, screent cv's, belt kandidaten na en bespreekt ze met de hiring managers, plant gesprekken in, bevestigd afspraken, maakt voorstellen en nog veel meer… Dit doe je zowel voor ons Service Center als voor de stores in Nederland voor de merken Hans Anders en eyes+more. Terwijl je deze werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd, denk je ondertussen mee over tactische en strategische recruitment vraagstukken. Een aantrekkelijk salaris, zelfstandigheid, eigen inbreng en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en (deels) hybride werken horen allemaal bij deze positie.

Het team:

Het HR-team binnen Hans Anders (13 fte) is onderverdeeld in drie onderdelen, waar recruitment er één van is. Hier werk jij samen met twee collega's. Bij Hans Anders is er - letterlijk en figuurlijk - oog en oor voor jou en jouw mening. Jouw inbreng telt dus! Bij Hans Anders zorgen we ervoor dat er altijd tijd en ruimte is voor ontspanning en fun. Jij levert van nature input om ervoor te zorgen dat de afdeling HR de leukste afdeling is en blijft.

Wat mag je verder van ons verwachten:

Een veelzijdige en dynamische functie binnen een internationale organisatie! Uiteraard faciliteren wij je met een laptop en mobiele telefoon om je functie goed uit te kunnen voeren. Verder mag je rekenen op:

 • Personeelskorting op je nieuwe bril, zonnebril, lenzen of hoortoestel;
 • Goede pensioenregeling;
 • Belastingvoordeel op de aankoop van bijv. en nieuwe fiets, smartphone, laptop of sport abonnement;
 • Een goede werksfeer met o.a. een donderdagmiddagborrel, uitjes, gezamenlijk lunchen, een middagwandeling met de collega's etc., etc.;
 • Mogelijkheden jezelf op te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Deels hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen we van jou:

 • Hbo-werk en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als (corporate) recruiter of werkzaam binnen de uitzendbranche;
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift;
 • Toegankelijke, energieke en vrolijke persoonlijkheid;
 • Proactieve en ondernemende houding;
 • 32 - 38 uur per week beschikbaar

Ben je enthousiast:


Spreekt bovenstaande je aan dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hopelijk tot snel!

Hans Anders is ontstaan in 1982 en is een bekende en succesvolleretailer in brillen, contactlenzen en hoortoestellen, met hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Hans Anders, onderdeel van de groep nexeye, is marktleider in Nederland en heeft meer dan 400 winkels in Nederland en België.


HR · Gorinchem · Hybride

Corporate Recruiter

Kom werken als Corporate Recruiter bij Hans Anders!Functie:recruiter
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hans Anders via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Recruiter Hans Anders 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures