Vacature Projectleider

Projectleider in Sleeuwijk

Werken bij Murprotec

Jobtitel

Projectleider

Locatie

Nederland

Departement

Installatie

Jobomschrijving

De Pro's van Murprotec, dat zijn mensen met een missie: de beste oplossingen leveren in bestrijding, zodat gezinnen weer gezond kunnen leven in een vrij huis. Als team zijn we niet te stoppen in onze gedrevenheid om grote zorgen weg te nemen. Word dan projectleider in jouw regio.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als projectleider bij Murprotec heb je een erg gevarieerde baan en ben je een belangrijke schakel tussen de klant, het uitvoerende team en de verkoopsafdeling. Helder communiceren en duidelijke afspraken maken met alle partijen is in deze functie in ieder geval een onmisbare kwaliteit.

Jij komt in actie nadat de klant een bestelling heeft geplaatst om een probleem op te lossen. Je gaat op bezoek bij de klant, zorgt voor een correcte opmeting en bespreekt het verloop en de planning van de werkzaamheden. Vervolgens werk je de plannen uit en zorg je ervoor dat het technisch dossier volledig is, zodat het uitvoerende team hiermee aan de slag kan gaan. Dat doe je op kantoor of vanuit je home office.

Zodra de werkzaamheden van start gaan, ben jij verantwoordelijk voor de voortgang van het project: dat doe je aan de hand van bezoeken op locatie en kwaliteitscontroles tijdens de uitvoering. Daarbij heb je speciale aandacht voor netheid en veiligheid, en help je eventuele problemen op te lossen. Wanneer de werkzaamheden klaar zijn, voer je nog een eindcontrole uit en zorg je voor een laatste follow-up bij de klanten. Daarbij check je altijd of ze tevreden zijn over het geleverde werk en geef je indien nodig advies voor de afwerking van de behandelde muren. Zij zullen zich jou altijd herinneren als de Pro van Murprotec die alles in goede banen heeft geleid.

Wat heb je nodig om de rol van projectleider bij Murprotec goed te vervullen?

Een zekere bouwkundige kennis is mooi meegenomen voor deze functie, maar de juiste instelling en motivatie zijn voor ons belangrijker dan je diploma of de hoeveelheid ervaring die je al dan niet hebt. Gemotiveerde medewerkers zitten bij ons altijd op hun plek. Daarmee bedoelen we dat je:

  • Leergierig bent. In deze baan is interesse in de bouwwereld een must. Je krijgt een grondige interne opleiding en leert daarnaast elke dag bij.
  • Een flexibele werkmentaliteit hebt. Je bent bereid om veel onderweg te zijn en stelt je flexibel op qua werkuren.
  • Gaat voor een optimaal resultaat. Dankzij jouw goede opvolging voor, tijdens en na de werkzaamheden zorg je voor tevreden klanten. Daar haal jij voldoening uit.
Zelfstandig kunt werken. Bij Murprotec gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Je kunt prima zelfstandig werken, waarbij je altijd kunt rekenen op een gemotiveerd team.

En wat staat ertegenover?

Bij Murprotec wordt er goed voor je gezorgd en kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris (deels vast, deels variabel). Dit vullen we aan met een bedrijfswagen, tankpas, laptop, telefoon, telefoonabonnement, onkostenvergoeding, pensioenregeling, bonusregeling en vakantiegeld.

Ik solliciteer


MURPROTEC NEDERLAND

  • De Hoogjens 10c
    4254XW Sleeuwijk

  • 0800 68 777 68 (Gratis)
  • NL 8B01
Nr. 1 SPECIALIST IN EUROPA Murprotec, vecht tegen

Functie:projectleider
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Murprotec Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Projectleider Murprotec Nederland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures