Vacature Projectleider Huisvesting

Projectleider Huisvesting in Gorinchem

De kosten van zorg

Projectleider Huisvesting

Syndion zoekt een projectleider huisvesting in Gorinchem voor 24-36 uur. Ben jij een projectleider huisvesting die graag een zorgorganisatie helpt met lopende huisvestingsprojecten? Lees dan snel verder om erachter te komen of dit een vacature voor jou is!

Jouw werk als projectleider huisvesting bij Syndion.

Als projectleider huisvesting ben jij een specialist op het gebied van bouw en huisvesting. Als projectleider leid jij (soms gelijktijdig) meerdere nieuw- en verbouwprojecten, grootschalig onderhoud, of een grote verhuizing. Jij bent sparringspartner voor zorgmanagers bij wensen voor aanpassingen, je denkt mee met de programmamanager huisvesting of bijvoorbeeld de adviseur duurzaamheid. Jij deelt jouw kennis om een fijne, veilige woon-, werk- of dagbestedingsomgeving te geven en onze gebouwen in topconditie te houden.
Syndion werkt aan de hand van woon- en werkprofielen die de inhoud verbinden aan 'de stenen'. Vanuit deze ontwikkeling is het gehele woon- en werkaanbod van Syndion geanalyseerd. Dit heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het strategisch huisvestingsplan en de groeiambitie. Vanuit deze visie staan er de komende jaren zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten op de rol.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Jouw werkplek is het Syndion Servicecentrum in Gorinchem. Je bent onderdeel van de afdeling huisvesting en facilitair. Het team bestaat uit je collega-projectleider huisvesting, projectleider en medewerker cliëntveiligheid, coördinator beheer & onderhoud, adviseur duurzaamheid, medewerker en adviseur inkoop- & contractbeheer, servicedesk, applicatiebeheer, klussendienst en een afdelingsmanager. Samen dragen jullie zorg voor de 82 locaties die Syndion omvat.

Ben jij onze nieuwe projectleider huisvesting?

 • Relevante werkervaring
 • Een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Communicatief sterk en een echte teamplayer
 • Je bent een volwaardig sparringpartner voor meerdere niveaus binnen de organisatie

Wij bieden onze projectleider huisvesting:

 • Een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 55. (Maximaal €4.575 per maand) op basis van een 36-urige werkweek
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Jij krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.
Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met Stefan Gensen op .

×

Projectleider Huisvesting

×

Projectleider HuisvestingFunctie:projectleider huisvesting
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4575 – 4575
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Projectleider Huisvesting Stichting Syndion 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures