Vacature Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud

Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud in Gorinchem

In deze functie draait jouw hele week om het plannen en coördineren van onderhoudswerkzaamheden aan mutatiewoningen. De werkzaamheden per woningen variëren van een volledige renovatie van badkamer, keuken en toilet tot een enkel het weer strak trekken van het tegelwerk en kitranden.  Bij alle trajecten die jij begeleid en coördineert bewaak jij de voortgang en de kwaliteit. Dit doe je onder andere door een uitvoerige opname te doen en goede en duidelijke werkomschrijvingen te maken voor de vaklieden en de juiste materialen te bestellen. Uiteraard ben jij ook verantwoordelijk voor de begroting.  Kortom een zeer dynamische functie!Functie:werkvoorbereider, uitvoerder
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud Eminent Groep 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures