Vacature Projectcoördinator

Projectcoördinator in Gorinchem

Projectcoördinator

Jacco van Zundert

Bij BVR Groep draait alles om bouwen met aandacht. Aandacht voor vakmanschap in ieder project en aandacht voor jou. BVR groep is een moderne en veelzijdige bouwgroep met ruim 39 jaar ervaring en serieuze opdrachtgevers. Ondanks onze omvang dragen we nog steeds de warme sfeer en betrokkenheid van een familiebedrijf uit.

Onze missie gaat veel verder dan alleen geld verdienen. Onze 150 getalenteerde collega's zijn de stuwende kracht achter ons familiebedrijf. Hun gedrevenheid, betrokkenheid, inzet, beleving en emotie kenmerken ons. Onze organisatie is gezond en sociaal en medewerkers krijgen volop kansen om hun talenten verder te ontwikkelen. BVR Groep staat niet voor niets bekend om de prettige werksfeer. Het resultaat is een no-nonsense en stabiele bouwgroep waar dagelijks met trots en innovatiekracht gewerkt wordt aan diverse projecten voor verschillende doelgroepen.

BVR Groep bestaat onder andere uit BVR VastgoedOntwikkeling, BVR Bouw, BVR Bouw Gorinchem en Suijkerbuijk Bouw & Services. Op dit moment zijn we op zoek naar een:

PROJECTCOÖRDINATOR

Over de functie
Als Projectcoördinator ben je werkzaam binnen éen van onze werkmaatschappijen: Suijkerbuijk Bouw & Services BV. Suijkerbuijk Bouw & Services BV is actief in de realisatie van kleinschalige woning- en utiliteitsbouw en op het gebied van onderhoud en renovatie.

Je bent een spil in het web van het gehele bouwproces. Natuurlijk weet jij dat het daarbij belangrijk is om uitvoeringswerkzaamheden goed te plannen, organiseren en controleren. Je zorgt voor de coördinatie en de begeleiding van verschillende processen om het einddoel te bereiken. Vervolgens zorg je voor een correcte oplevering van gereedgekomen werkzaamheden en de administratieve afwikkeling.
Wiewe zoeken
Jij bent iemand die relaties weet op te bouwen met collega's en opdrachtgevers zonder je onafhankelijkheid uit het oog te verliezen. Resultaatgericht werken, accuraatheid en helder communiceren vinden we belangrijk. Je durft advies te geven, denkt in oplossingen en bent overtuigend.

Je hebt oog voor detail en je bent in staat om overzicht te houden in een project. Je houdt rekening met onverwachtse omstandigheden die je planning in de war kunnen schoppen. Een goede afstemming met collega's en externe partijen zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd.

Natuurlijk weet jij als projectcoördinator dat het belangrijk is om de juiste vooropleiding te hebben. Maar wat we net zo belangrijk vinden is dat je bij ons past, binnen ons bedrijf en binnen het team van Suijkerbuijk Bouw & Services BV. We geven je veel verantwoordelijkheid in het zelfstandig aansturen van nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten omdat we erop vertrouwen dat je die aan kan. Je krijgt daardoor de kans om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wat je kunt. Uiteraard helpen wij je ook, want coaching en trainingsmogelijkheden zijn er volop.

De informatie hierboven vertelt je veel over wie wij zijn en wie wij hopen dat jij bent. Daarnaast zijn ook de volgende punten nog van belang:

 • Minimaal MBO- of HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting bouwkunde;
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Constructief en praktisch ingesteld;
 • Goed inlevingsvermogen, doortastend en oplossingsgericht;
 • Klantgerichte en collegiale instelling (teamspeler).

Herken jij jezelf hierin en heb je talent voor planning en organisatie en wil je ook bouwen met aandacht? Kom ons dan versterken!

Wat we jou bieden
We bieden je een hele mooie baan binnen een uniek bedrijf. Daar heb je al meer over kunnen lezen. Maar buiten de fijne sfeer bieden we je graag het volgende:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
 • Mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing
 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Pensioenopbouw bij bpfBOUW
 • Een hecht team van professionele collega's dat op een informele wijze samenwerkt.

Wekomen graag metjouin contact
Wil je nog meer informatie of denk jij dat jij het in je hebt om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan direct, we maken graag kennis met je.


Start je carrière bij BVR Groep en ontdek jouw voordelen

Bij BVR Groep hoef je je geen zorgen te maken over je pensioen. Wij bieden een uitstekende pensioenregeling aan die goed geregeld is.

Bij BVR Groep is deeltijd werken mogelijk.

Bij BVR Groep staan we altijd voor je klaar.

Functie:projectcoördinator
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BVR Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Projectcoördinator BVR Groep 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures