Vacature Project Engineer Services

Project Engineer Services in Gorinchem

Project Engineer Services - Europa

About us

De visie van Damen Services is om dé strategische partner te zijn voor onze klanten voor duurzame ondersteuning tijdens de levenscyclus van haar schepen. Dit bereiken we door de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door innovatieve oplossingen en bewezen concepten te leveren. We werken op een veilige manier samen, met competente en betrokken collega's en partners, altijd en overal ter wereld.

We ondersteunen de centrale verkooporganisatie van Damen Shipyards Group bij de verkoop van schepen door middel van toegevoegde waarde in de vorm van services. Door excellente dienstverlening te leveren vergroten we de kans dat een klant weer kiest voor Damen bij vervanging of uitbreiding van haar vloot.

Damen Services biedt een breed portfolio aan diensten voor de gehele levenscyclus van een door Damen gebouwd schip. Denk hierbij aan het afhandelen van garantie calls, het geven van trainingen, het leveren van reserveonderdelen, het verzorgen van onderhoud en het uitvoeren van modificaties en reparaties. Dat zie je terug in het gedrag van haar medewerkers; ze zijn altijd bereikbaar, proactief, komen hun afspraken na en zetten altijd nét even dat stapje extra. Binnen de afdeling Services is altijd de vraag: Hoe maken we het waar?

The role

Als Project Engineer in area team Europa sta je aan het front van de dienstverlening. Je heb direct contact met klanten, leveranciers en interne stakeholders gedurende de garantieperiode van schepen. Snelheid, denken in oplossingen, organiseren en effectieve communicatie is key in deze rol!

Je bent de hele dag druk met het filteren en verwerken van informatie, uitdenken en organiseren van oplossingen en dat de klant laten weten, waar ook ter wereld. Je werkt in nauwe samenwerking met de collega's uit het area team, gevestigd in Gorinchem (NL)

Key accountabilities

 • Het beoordelen van garantievragen vanuit de klant;
 • Het verstrekken van mondelinge en schriftelijke adviezen aan de klant;
 • Het coördineren, bewaken en begeleiden van de uit te voeren service activiteiten, incidenteel deels ook op locatie;
 • De (technische) voorbereiding van de opdrachten (planning in tijd, personeel en budget).

Skills & experience

 • Kennis en ervaring in de richting van Marof, Scheepsbouw of WTB, minimaal op MBO4 niveau;
 • Kennis van diverse scheepssystemen;
 • Je bent communicatief sterk, betrokken, klantgericht en dienstverlenend;
 • Je kan goed plannen en organiseren, het overzicht bewaken, met oog voor detail en kwaliteit;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

What we offer

Bij Damen hechten we veel waarde aan het ondersteunen en begeleiden van getalenteerde individuen. We begrijpen dat de sleutel tot succes is om de juiste persoon voor de juiste baan te vinden. Daarom investeren wij continu in je ontwikkeling. Damen biedt (in geval van een fulltime dienstverband en anders naar rato):

 • Een dynamische internationale werkomgeving gericht op technologie en innovatie;
 • Een competitief salaris;
 • Ten minste 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (mogelijkheid om deze te verkopen);
 • Reiskostenvergoeding (royaal, een maximum van 75 KM enkele reis);
 • Winstdeling en pensioentoelage;
 • Continue aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling via onze Damen Academy (inclusief ontwikkelingsprogramma's voor leiderschap en management);
 • Een actief sociaal netwerk m.b.t. evenementen en sport;
 • Een hybride vorm van werken, bij een fulltime dienstverband de mogelijkheid om twee dagen van huis uit te werken.

Other

Het services team is een hechte club die bereid is net dat stapje extra voor elkaar te doen. Wil je hier graag deel van uitmaken en met jouw praktische kennis hier een bijdrage aan leveren, solliciteer dan nu via onderstaande button.

Bij vragen kun je contact opnemen met , .Functie:service project engineer
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Damen Schelde Naval Shipbuilding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Project Engineer Services Damen Schelde Naval Shipbuilding 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures