Vacature Project Coördinator

Project Coördinator in Gorinchem

In de rol van Projectcoördinator vervul je een centrale rol tussen de klant en diverse interne afdelingen, met een sterke affiniteit voor techniek. Herken je jezelf hierin? Dan hebben we een aantrekkelijke functie beschikbaar in Gorinchem, waar je rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever!

Als Projectcoördinator heb je een gave functie waarbij je de belangrijkste schakel bent bij projecten. Deze coördineer jij van begin tot eind. Je bent de drijvende kracht tussen klanten, het verkoopteam, aannemers en installatiemonteurs. Zowel kleine als grote projecten in de Automotive sector in heel Nederland, bij zowel bestaande als nieuwe klanten, maken deel uit van jouw takenpakket.

Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn:  

  • Voorbereiding en ondersteuning van omvangrijke Automotive projecten; 
  • Bijwonen van bouwvergaderingen en uitvoeren van bouwcontroles; 
  • Inmeten van werkplaatsen en het verwerken hiervan in tekeningen; 
  • Plannen van afspraken en data met klanten en installatiemonteurs; 
  • Uitvoeren van controlewerkzaamheden en het volledig doorlopen en opleveren van projecten.

Deze rol is lekker veelzijdig en bestaat een fulltime positie van 32 tot 40 uur per week. Werkdagen vallen van ma t/m vrij. De werktijden vallen tussen 07:00 en 19:00 uur, afhankelijk van de project locatie. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bentFunctie:Project Coórdinator, Project consultant
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.verhoeven@werk.olympia.nl of 0183 66 48 25. Of bezoek hun website https://166.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Project Coördinator Olympia 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures