Vacature Productieplanner

Productieplanner in Gorinchem

Jouw verantwoordelijkheid omvat de planning van een vooraanstaand bedrijf in de melkverwerkingsindustrie. Je speelt een cruciale rol bij het coördineren van de wekelijkse productie van meer dan 18 miljoen liter melk. Deze tijdelijke functie biedt een aantrekkelijk salaris van € 3.500,-. Je zult niet alleen vanachter je bureau werken, maar ook actief betrokken zijn bij de productieprocessen zelf.

Je zorgt ervoor dat er wekelijks een productieplanning wordt opgesteld en neemt verantwoordelijkheid voor de productie-output. Daarnaast stem je voortdurend af met de materiaalplanning om de juiste bulk-, grondstof- en verpakkingsleveringen te waarborgen. Je zult de volgende taken uitvoeren:

  • Het initiëren van voortdurende verbeteringsprojecten.
  • Bijdragen aan een succesvolle implementatie van SAP.
  • Onderhouden van het wekelijkse productieplan.
  • Samenwerken met diverse afdelingen.
  • Afwijkingen signaleren en actie ondernemen.


Functie:Productieplanner, Planner
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via dordrecht@pro-industry.nl of 782033000. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Productieplanner Pro Industry 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures