Vacature Productiemedewerker/Montagemedewerker

Productiemedewerker/Montagemedewerker in Vuren

Ben jij handig en wil jij graag werken in een gezellig team vol enthousiastelingen?

Voor onze moderne werkplaats in Vuren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers (relevante ervaring in maken, beglazen of monteren van puien en rolluiken) die kwaliteit en nauwkeurigheid belangrijk vinden. Onze projecten zijn voornamelijk in de retail, dus je maakt unieke puien en rolluiken op maat. Klinkt gaaf toch?

Wie zijn wij?

Opgericht in 2009, maar met 25 jaar ervaring, durven wij te stellen dat wij een begrip zijn in de wereld van de (winkel)bouw. Flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij met een vaste ploeg van ongeveer 25 eigen medewerkers, ons dreamteam. De vestiging van ons bedrijf, centraal in het land, zorgt ervoor dat alle plaatsen in Nederland en België binnen afzienbare tijd te bereiken zijn. Ons dreamteam bestaat allereerst uit zeer ervaren binnen- en buitendienst monteurs.

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker bij SWR ga jij je inzetten voor het produceren van voornamelijk aluminium puien en rolluiken in onze nieuwe werkplaats van meer dan 1000m2. Ook beglazen wij onze puien zelf, dus er is veel flexibiliteit in jouw werkzaamheden. Onze projecten zijn ook erg verschillend, we doen ze al van 4 m2 tot zelfs 4000 m2. Bekende winkelcentraprojecten o.a. zijn: Vier Meren in Hoofddorp en Emmapassage in Tilburg. Ook werken wij voor grote winkelketens.

Hieronder een aantal werkzaamheden:

 • Assembleren van puien en rolluiken met allerlei onderdelen die jij gaat bewerken.
 • Het verzamelen en checken van materialen voor de projecten.
 • Het werken met CNC zaag, frees en lasmachines.

Je werkt in een hecht team bestaande uit 6 directe collega's. Onze werktijden zijn standaard van 8:00 - 16:30 en op vrijdag stoppen we al om 16:00. Geen onregelmatige diensten dus, maar gewoon lekker werken en je best doen samen met collega's die jou goed begeleiden. Wij heten jou graag welkom vanuit allerlei soorten ervaring en leeftijden.

Is dit dan jouw profiel?

 • Technisch inzicht en minimaal LBO, MAVO, vmbo-opleiding
 • Rijbewijs B
 • Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
 • Leergierig en een teamplayer

Wat krijg je van ons?

 • Werkweek van 38 uur
 • Een uitstekend salaris afhankelijk van ervaring € 2.400,- tot € 3.450,- bruto excl. vakantiegeld, overuren en reiskosten
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelen tot specialist in je vak door opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende functie en snel uitzicht op vaste baan
 • Flexibel bedrijf met informele werksfeer
 • Gezellige borrels en teamuitjes waar iedereen naar uitkijkt

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie met cv sturen naar of bellen naar +31 (0)88-5006500 en wij nemen snel contact met je op.Functie:productiemedewerker montagemedewerker
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3450
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Lingewaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Productiemedewerker/Montagemedewerker Stichting Welzijn Lingewaard 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures