Vacature Productiemedewerker (2-ploegen)

Productiemedewerker (2-ploegen) in Arkel

Dit ga je doen

Hoe jouw dag als Productiemedewerker bij dit bedrijf, gericht op de bouwsector er uitziet? Dat is erg afwisselend! Je werkzaamheden variëren namelijk van inpakwerk tot het plaatsen van de kapjes op het product. Ook hou je in de gaten of de productie goed verloopt. Het werk is fysiek niet zwaar, je kunt soms zelfs zittend werken. Wel wordt er op tempo gewerkt omdat je aan de lopende band staat. Om de twee uur wordt er gewisseld van plek, dus je werkzaamheden wisselen zich af! Is dat niet fijn?  

Afhankelijk van de dienst waar je in werkt, werk je met een team van 8 tot 14 personen. Samen zorgen jullie er voor dat de producten op de juiste manier verpakt worden. Het product waar jij mee werkt is terug te vinden in meerdere bouw winkels. Grote kans dat je deze dus een keer ergens ziet liggen! 

Als alles goed verloopt in jouw sollicitatieproces, dan kun je op zeer korte termijn starten als Productiemedewerker bij je nieuwe werkgever. Je gaat werken in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00-14.00 uur, van 14.00-22.00 uur. Je hoeft niet verplicht mee te draaien in beide diensten, maar als je dit wel kunt, dan krijg je er EXTRA voor betaald in de vorm van een ploegentoeslag!

Het werk staat open voor langere tijd en bij goed functioneren kom je zeker in aanmerking voor een (jaar)contract en zit je op je plek? Dan is er uitzicht op een vast dienstverband!

Wij horen graag of je als Productiemedewerker fulltime of parttime wil werken. Reageer direct en wij nemen spoedig contact met je op! Wil je snel iemand spreken? Neem dan contact met ons op!

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt te werken bij een productiebedrijf in Gorinchem dat producten maakt voor de bouwsector.

Dit krijg je

 • Salaris tot wel € 2.400,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag
 • Een extra toeslag van 25% of 50% voor eventueel overwerk
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Pensioenopbouw
 • Elke week je salaris ontvangen is mogelijk!
 • De mogelijkheid om je eigen werkweken samen te stellen in overleg met ons.
 • Kun je een bepaalde dienst nooit werken? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Werk voor de langere tijd met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.


Functie:Productiemedewerker (2-ploegen)
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Productiemedewerker (2-ploegen) Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures