Vacature Productie Teamleider

Productie Teamleider in Arkel

Dit ga je doen

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van jouw team. Dit team bestaat uit 15 collega's die werkzaam zijn als Operator of Heftruckchauffeur. Door jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden weet jij het team te te motiveren. Ook ben je bezig met het verloop van de productie. Onder jouw leiding worden de doelstellingen behaald, zowel kwalitatief als kwantitatief. Operationele werkzaamheden voer je minder uit.

Een stukje procesverbetering is als Teamleider Productie ook erg belangrijk. Aan jou de uitdaging om de huidige processen te analyseren en te verbeteren waar nodig. Kom jij met een goed verbeterplan? Dan krijg je alle vrijheid om dit uit te voeren. Uiteraard zorg je er ook voor dat de voorschriften op het gebied van veiligheid, kwaliteit en arbeidsomstandigheden worden nageleefd.

Binnen dit productiebedrijf, gericht op de bouwsector, wordt in 2-ploegendienst gewerkt (06:00-14:00 / 14:00-22:00). De producten die gemaakt worden gaan heel de wereld over, dus het is een internationaal gericht bedrijf! In jouw team heb je dus ook meerdere nationaliteiten. Om die reden is het handig als je de Engelse taal machtig bent, zo kan je jouw team op meerdere manieren aansturen. 

Ben jij de peoplemanager met ervaring als Productieleider die toe is aan een nieuwe stap in je carrière? Solliciteer dan snel! Vragen? Bel ons op 0183630022.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf in de regio Gorinchem produceert en verkoopt hoogwaardige bouwmaterialen. Het is een internationaal bedrijf met wel meer dan 1.400 medewerkers over heel Europa. Dankzij de goede naam van het bedrijf hebben ze een stevige positie in de markt, waardoor ze voor jou een stabiele werkgever kunnen zijn. 

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris van €4.181- per maand (incl. 13% ploegentoeslag).
 • 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Eindejaarsuitkering (vanaf datum dat je in dienst treedt bij bedrijf).
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij een stabiel bedrijf.
 • 30 vakantiedagen bij opdrachtgever / 25 vakantiedagen bij Raaak Personeel.
 • Je start o.b.v. een detachering of direct in dienst van het bedrijf.
 • De mogelijkheid om cursussen / opleidingen te volgen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijv. Supervisor (op termijn).
 • Jaarlijkse barbecue voor het personeel.


Functie:Productie Teamleider
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Productie Teamleider Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures