Vacature Praktijk

Praktijk in Gorinchem

Profiel Praktijk

Leerroute 1

Jij bent een doener en jij leert de Nederlandse taal het beste in de praktijk. In leerroute 1 is het belangrijk dat we samen met jou je talent gaan ontdekken. Waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen? We besteden naast de Nederlandse taal veel aandacht aan samenwerken, plannen en organiseren, creativiteit en je gaat praktijklessen volgen op de praktijkschool Merewade pro in Gorinchem. Zo leer je ook hoe het gaat op een Nederlandse school en ontmoet je Nederlandse jongeren.

Ben je 16 jaar of ouder, dan begeleiden we je naar de instantie die jou op weg helpt naar werk. Dit is altijd een instantie waar jij woont. Bij 18 jaar moeten veel nieuwe Nederlanders gaan inburgeren. Inburgeringsplicht is alleen verplicht als je land van herkomst een land is, dat niet aangesloten is bij de Europese Unie. In leerroute 1 krijg je het uitstroomprofiel praktijkschool in de leeftijd van 12-16 jaar. Als je 16 jaar of ouder bent stroom je uit naar (begeleid) werk en/of inburgering.

Uitstroom taalniveau leerroute 1

  • Luisteren 50 %

  • Lezen 45 %

  • Gesprekken 50 %

  • Spreken 50 %

  • Schrijven 35 %

Profiel VO

Profiel MBO

ISK de Toekomst is een internationale schakelklas waar je als nieuwkomer de Nederlandse taal leert.

Functie:praktijk
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fortes Lyceum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Praktijk Fortes Lyceum 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures