Vacature Planner

Planner in Gorinchem

Planner Fleksybel (tijdelijk)

Ter vervanging van verlof zoeken wij een fleksplanner die tijdelijk beschikbaar is voor 8u per week tot april 2024.. Binnen de afdeling Fleksybel wordt de inzet van de flexibele medewerkers georganiseerd voor alle locaties binnen Syndion. Je werkplek is op ons servicecentrum in Gorinchem.
 • Heb jij het naar je zin in een drukke baan waar alles om mensen gaat?
 • Voel jij je thuis in hectische situaties en kun je daarbij snel en adequaat reageren?
 • Ben jij een expert op het gebied van inzet van flexibel personeel?
 • Draai jij je hand niet om voor plannen, bellen, overleggen, communiceren en regelen en dat allemaal tegelijk?LeesLees dan hieronder verder over jouw nieuwe functie!

Jouw functie

Als (tijdelijke) fleksplanner werk je één dag per week (voorkeur op woensdag) op de afdeling van fleksybel. Het is dan jouw taak om de planning deze dag(en) over te nemen. Je bent voornamelijk bezig met de basisplanning, zoals het beantwoorden van de binnenkomende telefoontjes en e-mails en het inplannen van fleksmedewerkers op (ad-hoc) diensten. Je bent hierin de verbindende schakel tussen de vraag vanuit de locaties en het aanbod van het flexibele personeel. Ook andere voorkomende administratieve werkzaamheden behoren tot je takenpakket. Je bent een communicatieve duizendpoot die goed kan schakelen tussen het plannen, bellen, overleggen, communiceren en regelen. Kortom; een hele leuke baan voor een organisatorisch en communicatief sterk talent.

De afdeling Fleksybel

De afdeling Fleksybel organiseert en faciliteert de flexibele inzet van personeel voor de hele organisatie. De Flexplanner ontvangt leiding van de Fleksybel en geeft zelf operationeel leiding aan de medewerkers van de flexpool "Fleksybel". De afdeling bestaat uit 4 enthousiaste Fleksplanners en een .

Jouw profiel

Voor het uitvoeren van deze veelzijdige functie is het nodig dat je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau en specifieke kennis op het gebied van flexibele inzet van personeel, bij voorkeur in een vergelijkbare functie. Daarnaast zoeken we kandidaten die beschikken over:
 • Kennis van en ervaring met personeelsplanning;
 • Ervaring met automatische gegevensverwerking;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Een zelfstandige, flexibele en daadkrachtige houding;
 • Communicatief sterke vaardigheden.

Werktijden

De werktijden op de afdeling Fleksybel zijn van 08:30u - 17:00u, voor deze vervanging zoeken we bij voorkeur iemand die op woensdag beschikbaar is.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren,.
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Functiegroep 40, maximaal 3.154,00 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Syndion. Doen we samen. Met jou?

Word je enthousiast bij het lezen van deze tijdelijke baan? Reageer dan snel; we gaan graag met je in gesprek als we kansen zien. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om een dag(deel) mee te draaien op de planning, zo kunnen we samen onderzoeken of het werken als fleksplanner bij je past.

Contact

Neem dan contact op met , Fleksybel: / . Je kunt ook contact opnemen met één van de planners die werkzaam zijn op de afdeling Fleksybel via: of per telefoon op nummer: .

(tijdelijke) Planner Fleksybel

8u per week uur

3.198,- / maand (max)

(tijdelijke) Planner Fleksybel

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


(tijdelijke) Planner Fleksybel

×

Functie:planner
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3154 – 3154
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Planner Syndion 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures