Vacature PHP-Programmeur

PHP-Programmeur in Langerak

[contact-form-7 id="6975" title="Terugbelverzoek"]ProdaComProdaCom

Promo Systems Automatisering & Advies \ Promo Computers Verkoop & Reparatie \

Werken of stagelopen bij ProdaCom?

Wij zijn ProdaCom, een webdevelopment bedrijf in de polder van Molenlanden (Zuid-Holland). Wij bouwen websites, webapplicaties en webshops voor onze klanten. Kom jij ons team versterken?

Jij bent dus op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de ICT. Dat komt goed uit want wij bieden jou een leuke baan in een gezellig en hecht team.

(Bij)baan als PHP-programmeur

Zoek je voor naast je opleiding (MBO of HBO) een leuke uitdagende baan of bijbaan in de ICT? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij ontwikkelen webapplicaties in Symfony en React, webwinkels en websites in WordPress en staan altijd open voor uitbreiding van ons team.

ICT Waarborg logoICT Waarborg logo

PromoTechGroup

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van internetdiensten en het ontwikkelen van websites en webapplicaties. ProdaCom bouwt betaalbare website vanuit de polder van Molenlanden (Zuid-Holland).


Bedrijfsinfo

ProdaCom Internet is gespecialiseerd in het leveren van internetdiensten en het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

ProdaCom

Wilhelminastraat 71
2967 EW Langerak
Zuid Holland


Functie:php programmeur
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProdaCom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. PHP-Programmeur ProdaCom 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures