Vacature Persoonlijk Begeleider

Persoonlijk Begeleider in Gorinchem

De kosten van zorg

Persoonlijk Begeleider de Griend

Persoonlijk Begeleider

Syndion zoekt een persoonlijk begeleider (24 uur) in Hendrik Ido Ambacht. Ben jij een persoonlijk begeleider die graag met een diverse doelgroep in een enthousiast team wilt werken? Lees dan snel verder want dan zijn wij een match!

Jouw werk als persoonlijk begeleider bij Syndion

Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als persoonlijk begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten.
Op de locatie De Griend geef je individuele ondersteuning aan de zelfstandig wonende cliënten. Denk hierbij aan dagelijkse bezigheden zoals zelfverzorging en begeleiding bij activiteiten in- en buitenshuis, waardoor de vaardigheden van de cliënt zoveel mogelijk in stand worden gehouden. Op deze locatie komen geen fysiek zware werkzaamheden voor. De doelgroep betreft cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking van diverse leeftijdscategorieën.
De cliënten zijn zoveel als mogelijk in hun eigen appartement, maar toch is er veel saamhorigheid! De cliënten gaan bijvoorbeeld vaak samen eten of wel eens koffie drinken. De nachtaanwezigheid van deze locatie wordt gedeeld met een andere locatie. Deze locatie heeft slechts 2x in de week een slaapdienst, deze wordt verdeeld over het team. Door de diversiteit en saamhorigheid op de locatie, betreft dit een leuke en gezellige locatie om op te werken!

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

De Griend is een woonlocatie voor 10 cliënten, waarbij de cliënten zoveel mogelijk zelfstandig leven. Op De Griend kom jij te werken 8 andere collega's. Dit team bestaat uit: persoonlijk begeleiders, leerling medewerkers, begeleiders, huishoudelijk medewerkers.

Ben jij onze nieuwe persoonlijk begeleider?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op niveau 4, zoals MMZ4;
 • Je hebt affiniteit met de brede doelgroep;
 • Je bent een teamspeler die ook individueel aan de slag kan;
 • Je bent bereid om in overleg een slaapdienst te draaien

Wij bieden onze persoonlijk begeleider:

 • De mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien: als begeleider en als mens;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 45. (Maximaal €3.749,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT;
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Jij krijgt direct een vast dienstverband (24 uur) na de proeftijd van 2 maanden;
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Wij hebben de gespreksronde gepland staan op 23 november.

×

Persoonlijk Begeleider de Griend

×

Persoonlijk Begeleider de GriendFunctie:persoonlijk begeleider
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3749 – 3749
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Persoonlijk Begeleider Stichting Syndion 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures