Vacature Persoonlijk Begeleider Ambulant Rivierengebied

Persoonlijk Begeleider Ambulant Rivierengebied in Gorinchem

Persoonlijk begeleider ambulant Rivierengebied

Persoonlijk begeleider Rivierengebied Ambulant

Voor de begeleiding van cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking in de thuissituatie in het Rivierengebied, zijn wij op zoek naar een parttime persoonlijk begeleider voor 20 tot 24 uur per week.

Jouw werk als persoonlijk begeleider

Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als persoonlijk begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten. Hierbij staat de zeggenschap en regie van de cliënt centraal en weet je actief het netwerk van de cliënt te betrekken.
Op meerdere momenten in de week hebben cliënten woonachtig in het Rivierengebied ambulante begeleiding nodig. Dit is bij voorkeur overdag, soms in de avond. Het betreft cliënten met een verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking en/of Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH). Je werkt in de gezinssituatie waar ook opvoedkundige begeleiding gewenst is of bij oudere cliënten. Het is van belang dat je de sensitiviteit hebt waardoor je je kunt instellen op elke unieke (gezins)situatie. Je werkt zelfstandig en weet beslissingen te nemen.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Ambulante ondersteuning

Syndion zorgt voor professionele ondersteuning, verzorging en begeleiding van volwassenen en kinderen in de thuissituatie. De wijze waarop dit gebeurt wordt in nauwe samenspraak met de cliënt vastgesteld. In het Persoonlijk Ondersteuningsplan worden de afspraken vastgelegd, waarbij ook het netwerk van de cliënt wordt betrokken. Ons doel is cliënten ondersteunen bij het zelfstandig wonen, ouders en kinderen met een beperking te ondersteunen waarbij zeggenschap en ontwikkeling kernwaarden zijn. Hierbij is de persoonlijk begeleider van Syndion het aanspreekpunt voor het gezin en of de cliënt.

Ben jij onze nieuwe persoonlijk begeleider?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op niveau 4, zoals MMZ4 of SPH
 • Je beschikt over eigen vervoer
 • Je bent doortastend en kunt reflecteren op eigen handelen
 • Je hebt enige werkervaring in een ambulante functie of de bereidheid om je dit eigen te maken
 • Het is een pré als je woonachtig bent in de Betuwe

Werktijden

Op diverse tijden en dagen in de week.

Wat bieden wij onze persoonlijk begeleider?

 • De mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien: als begeleider en als mens
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 45. (Maximaal €3.861,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Jij krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Syndion. Doen wij samen. Met jou?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag voor 27 november a.s. tegemoet.

×

Persoonlijk begeleider ambulant Rivierengebied

×

Persoonlijk begeleider ambulant RivierengebiedFunctie:persoonlijk begeleider ambulant rivierengebied
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Persoonlijk Begeleider Ambulant Rivierengebied Stichting Syndion 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures