Vacature Personeelsplanner

Personeelsplanner in Gorinchem

Dit ga je doen

Het bedrijf waar je aan de slag gaat ontvangt wekelijks duizenden telefoontjes, chats, e-mails en vragen via sociale media. Als Personeelsplanner zorg jij ervoor dat alle klantenservicemedewerkers (ong. 50 collega's) ingeroosterd worden. Als jij zorgt voor een strakke planning, dan kunnen alle klanten snel en goed te woord worden gestaan. Erg belangrijk werk, want dit komt de klanttevredenheid ten goede. Samen met de 4 teamcoaches maak je van te voren een schatting over de hoeveelheid werk van de komende week. Vervolgens bepaal jij hoeveel klantcontactmedewerkers er nodig zijn om de hoeveelheid werk aan te kunnen. Uiteindelijk maak je de planning en communiceer je dit richting collega's. Je houdt daarbij rekening met ieders voorkeursdagen, vakanties, zieke collega's, de hoeveelheid werk, etc. Je kunt je voorstellen dat structuur en overzicht bewaren in deze rol erg belangrijk is. 

Naast het rondmaken van de planning maak je ook analyses en rapportages van het werk en de betrokken partijen. Zo breng je bijv. in kaart hoeveel werk er verzet kan worden per dag, zodat je hier in de toekomst je planning op af kunt stemmen. Het verbeteren van processen is een belangrijk onderdeel van deze baan. Je werkt samen met verschillende collega's en schakelt wekelijks met alle collega's op de klantenservice. Je bent dan ook een bekend gezicht binnen het bedrijf. 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Het bedrijf waar jij de planning rond gaat maken zit in de retailbranche. Ze hebben honderden winkels in Nederland en België en hun hoofdkantoor zit in Gorinchem. Op deze locatie bevinden zich alle ondersteunende functies, zoals de klantenservice, ICT, administratie en de planning. 

Dit krijg je

  • Een startsalaris tot €3.000,- bruto per maand.
  • Vanaf je 1e werkdag ben je in dienst van onze opdrachtgever.
  • 8% vakantiegeld.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.


Functie:Personeelsplanner
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Personeelsplanner Raaak Personeel 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures