Vacature Personeelsplanner projecten

Personeelsplanner projecten in Gorinchem

Dit ga je doen

Als Personeelsplanner bij deze technische organisatie in Gorinchem houd jij je bezig met het inplannen van jouw collega's. Dit kunnen collega's zijn die in vaste dienst zijn bij het bedrijf, maar ook ZZP'ers en flexwerkers. Er zijn verschillende projectlocaties en jij zorgt ervoor dat iedereen op een efficiënte manier wordt ingezet. Je schakelt daarom veel met projectleiders en uitvoerders. Ook zorg je ervoor dat alle personen in de buitendienst over de juiste certificeringen beschikken. Tijdens de opdracht onderhoud je ook het contact met alle partijen en stuur je bij waar nodig. Na beëindiging van het project verzamel jij de evaluatieformulieren en je registreert dit nauwkeurig. 

Ben jij de planner waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan nu! 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Je komt terecht binnen een technische organisatie in de staalindustrie. De projecten zijn erg uiteenlopend. Zo moeten er bijv. grote opslagtanks geplaatst worden, worden er bruggen en sluizen aangelegd, industriële installaties geïnstalleerd en een bijdrage geleverd aan een stukje nieuwbouw.

Dit krijg je

  • Een bruto startsalaris van €3.500,- bruto per maand.
  • 21 cent per kilometer reiskostenvergoeding.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je start via Raaak Personeel.
  • 28 vakantiedagen (na in dienst name door bedrijf).
  • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week.
  • Een zelfstandige rol.


Functie:Personeelsplanner projecten
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Personeelsplanner projecten Raaak Personeel 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures