Vacature Personeelsadviseur

Personeelsadviseur in Gorinchem

Voor onze relatie zijn we op zoek naar een medewerker personeelsadviseur. Je bent samen met 4 collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het P&O beleid. 

De werkzaamheden binnen de afdeling bestaan uit werving & selectie, in-, door- en uitstroom van medewerkers, evaluatiegesprekken, coaching & ontwikkeling, opleidingen en verzuimbegeleiding.

Binnen de organisatie ben jij het aanspreekpunt voor alle medewerkers die vragen hebben op allerlei gebieden. En sta je in nauw contact met de afdelingshoofden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse P&O projecten die ter verbetering dienen van bestaande trajecten en/of om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Tevens wordt er van je verwacht dat jij gevraagd en ongevraagd advies aan het management geeft over P&O vraagstukken die spelen binnen de organisatie.

De onderneming is een procesgestuurde organisatie, volgens deze grondbeginselen worden gegevens verzameld, verwerkt en gecontroleerd. Verbinding en betrokkenheid van de medewerkers staan hoog in het vaandel. Zo worden dan ook veel initiatieven ontplooid om dit te vergroten.Functie:Civiele Techniek, Gas, Water en Elektra
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via e.wendrich@eminentgroep.nl of 06 - 81 45 20 11. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Personeelsadviseur Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures