Vacature Ophalen oud Papier

Ophalen oud Papier in Gorinchem

Wie komt ons helpen met het ophalen van Oud Papier voor Scouting APV.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil jij de vereniging helpen een leuk zakcentje te verdienen, kom dan helpen met het ophalen van Oud Papier. Iedere derde vrijdagavond van de maand gaan we met twee vrijwilligers Oud Papier ophalen. En daar verdienen we jaarlijks toch zo'n € 3.000 mee. Dat geld komt natuurlijk rechtstreeks ten goede aan de vereniging en daar kan dan bijvoorbeeld nieuw materiaal van worden gekocht.

Het ophalen duurt zo'n 2 ½ uur, we starten om 18.15 uur op de Mollenburgseweg (bij de speeltuin). Meestal zijn we rond 20.30 weer klaar. Je moet minimaal 18 jaar zijn en je krijgt een instructie en een veiligheidstraining bij Waardlanden. Die duurt een paar uur op een doordeweekse avond. Daarnaast krijg je van de vereniging veiligheidsschoenen vergoed.

Kom ons team versterken, als alle 18-plussers één keer per jaar mee komen helpen dan is het rooster met gemak rond. Als je vragen hebt hoor ik dat graag.Functie:ophalen oud papier
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scouting A.P.V. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Ophalen oud Papier Scouting A.P.V. 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures