Vacature Operator

Operator in Hardinxveld-Giessendam

Bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam is op zoek naar een fulltime operator in 4-ploegendienst. Je kan rekenen op het salaris van minimaal €14,50 bruto per uur en mooie toeslagen van 34% en 100%. 

Wij bieden
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;

 • Salarisindicatie tussen de €2.400,- en €2.600,- bruto per maand exclusief toeslagen;
 • Zeer aantrekkelijke ploegentoeslag van 34% en 100%;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne trainingen/opleidingen;
 • Een uitdagende functie in een groeiende en dynamische organisatie;
 • Prettige werksfeer en moderne productietechnieken.

Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines en het bewaken van het proces. Je zorgt voor een tijdige aan- en afvoer van hulpmiddelen en verbruiksmaterialen. Je bent werkzaam aan een moderne en sterk geautomatiseerde productielijn. Door jouw procesmatige inzicht zorg je er voor dat de lijn zo efficiënt mogelijk draait; bijvoorbeeld bij product wissels. Omdat het dagverse producten betreft is er sprake van een uitdagende en dynamische werkomgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitsmetingen en inspecteer je de technische staat van de productieapparatuur. Indien een eenvoudige technische storing zich voordoet verhelp je deze.

Je werkplek

Bakkerij de Paauw is een innovatieve industriële bakkerij. Ze produceren 24/7, zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten ligt. Je komt te werken met de meest moderne machines waar de meest toonaangevende bakkers van ons land werkzaam zijn. Dit bedrijf is alert op trends in de markt en de consumptiebehoeften. Daar reageren zij slagvaardig op met onderscheidende brood- en banketproducten en originele concepten. Een bedrijf dat investeert in mensen, middelen en producten.

Functie-eisen
 • Enige ervaring als operator;
 • Beschikbaar in 4-ploegendienst;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Je beschikt over goede technische vaardigheden.
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de Operator Unit? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:operators stationaire machines en installaties n.e.g.
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2500
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682666629. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Operator van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures