Vacature Operations Coördinator Store Support

Operations Coördinator Store Support in Gorinchem

De afdeling Store Support is verantwoordelijk voor alle vragen vanuit de winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Store Support staat de winkels te woord en de Coördinator zorgt dat de vragen bij de juiste afdeling aankomen om ze te beantwoorden. Merendeel van de vragen gaan over het logistieke proces van bestellingen zoals de status van de bestellingen. Jij gaat ervoor zorgen dat de communicatie tussen de afdeling in Nederland en de overige landen goed verloopt. Als de Operations Coördinator werk je nauw samen met de teamleider Store Support om dit voor elkaar te krijgen en jij houdt je dagdagelijks bezig met:

  • Het beantwoorden van eerstelijns vragen van de Store Support medewerkers.
  • Je zorgt dat de verschillende afdelingen op het Service Center goed aangesloten zijn over de veel gestelde vragen vanuit de winkels.
  • Je signaleert tijdig fouten en doet verbetervoorstellen;


Functie:Operations Coördinator Store Support, Sales support medewerker
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Operations Coördinator Store Support WerkTalent 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures