Vacature Operations Coördinator Store Support

Operations Coördinator Store Support in Gorinchem

Laten we even praten:

e-mail:

Operations Coördinator Store Support

Gorinchem, Zuid-Holland

De afdeling Store Support van eyes + more is verantwoordelijk voor alle vragen vanuit de winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk . Deze vragen hebben in eerste instantie betrekking op het logistieke proces. Denk hierbij aan vragen welke betrekking hebben op de status van bestellingen.

Als Operations Coördinator Store Support ben je de schakel tussen het Service Center in Nederland en de winkels. Je kunt gemakkelijk verschillende dingen tegelijk doen, zonder dat je prioriteiten uit het oog verliest. Jij gaat ervoor zorgen dat de communicatie tussen de afdeling in Nederland en de overige landen naadloos op elkaar aansluiten.

Wat ga je doen?
Als Operations Coördinator Store Support voor rapporteer je aan de Group Head of Operational Services en werk je nauw samen met de teamleider Store Support.

 • Je beantwoord eerstelijns vragen van de Store Support voor de winkels.
 • Je zorgt dat de verschillende afdelingen op het Service Center goed aangesloten zijn over de veel gestelde vragen vanuit de winkels.
 • Je signaleert tijdig fouten en doet verbetervoorstellen;

Wat vragen wij van jou?

De Operations Coördinator Store Support die wij zoeken is communicatief erg sterk en krijgt energie van het werken binnen een veranderende organisatie. Door jouw positieve en resultaatgerichte houding weet jij voor elk probleem een passende oplossing te bedenken. Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur);
 • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt positieve instelling;
 • Je kunt goed om gaan met verschillende systemen;
 • Je bent initiatiefrijk en kwaliteitsgericht.

Gorinchem, Zuid-Holland

Operations Coördinator Store SupportFunctie:operations coördinator store support
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met eyes + more via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Operations Coördinator Store Support eyes + more 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures