Vacature Nodejs Developer

Nodejs Developer in Gorinchem

Kiwatt

NodeJS developer

Wil jij werken bij een organisatie die een leidende rol in de markt van duurzame energieopslag aanneemt? Kom werken bij Kiwatt en haal het beste uit jezelf. Bij Kiwatt werken we in een groot deel van onze stack met NodeJS, zowel in onze Gateway (het systeem op locatie) als in onze Cloud. Jij komt ons helpen de bestaande oplossingen te verbeteren en te optimaliseren.

  • https://www.werkenbijkiwatt.nl/vacancy/nodejs-developer/
  • STAND: D111

Wat ga je doen als NodeJS developer?

Bij Kiwatt werken we in een groot deel van onze stack met NodeJS, zowel in onze Gateway (het systeem op locatie) als in onze Cloud. Jij komt ons helpen de bestaande oplossingen te verbeteren en te optimaliseren.
Wij zijn bij Kiwatt druk bezig onze integratie tussen onze Cloud en onze Gateway uit te breiden. Jij komt ons helpen nieuwe functionaliteit te realiseren.
Onze Gateway maakt gebruik van een geavanceerd algoritme waarmee we op de juiste tijd onze batterijen laden en ontladen, optimaal gebruik makend van de zon en de prijzen op de Europese energiemarkt, en jij gaat dat verbeteren en uitbreiden.
Continu verbeteren is voor ons belangrijk. Jij bouwt monitoring in onze systemen en lost proactief problemen op.

Nieuwsgierig naar Kiwatt? Kom gewoon eens kijken! Dat kan ook 's avonds of op zaterdag.

Wie ben jij als NodeJS developer?

Je hebt een achtergrond in en ervaring met NodeJS.
Je hebt ervaring met Linux en programmeren op en met Linux, of je hebt er zin in daar in te duiken.
Je vindt het leuk om op het snijvlak van systems en cloud programming te werken.
Gedrevenheid en passie? Dat heb jij. Natuurlijk ben je blij wanneer je weekend hebt, maar je bent net zo blij als je maandagochtend weer naar het werk mag.
Je hecht, net als wij, waarde aan kwaliteit. Je wil iets moois helemaal (af)maken en zorgt voor een perfecte afwerking. De lat ligt hoog en dat is voor jou de gaafste uitdaging.

NodeJS developer bij Kiwatt: jouw baan? Lees snel meer bij ons op de website!

Wil je aan de slag bij Kiwatt als NodeJS developer en het allerbeste uit jezelf halen? Laten we dan snel eens kennismaken.

Reageren kan nog tot 1 december 2023.

Naam: Julia van Deelen

E-mailadres:Functie:developer
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Nodejs Developer RMV 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures