Vacature Muziekvrijwilliger

Muziekvrijwilliger in Gorinchem

Muziekvrijwilliger

Waarvoor zoeken we muziekvrijwilligers?

We zoeken vrijwilligers om met onze cliënten muziek te beleven. Dit kan door samen te zingen of samen met kleine instrumentjes muziek te maken. Veel van onze cliënten luisteren graag naar muziek van diverse genres. Bespeel je een instrument, dan zijn onze cliënten graag je publiek.

Waar zoeken we muziekvrijwilligers?

We zoeken muziekvrijwilligers in ons hele werkgebied: rondom Drechtsteden, Gorinchem en in het Rivierengebied rondom Leerdam en Culemborg.

Wanneer kom je?

We zoeken muziekvrijwilligers op verschillende tijdstippen en je kunt je wensen en je mogelijkheden in detail bespreken met de vrijwilligerscoördinator.

Jouw kwaliteiten

Je bent sociaal, creatief en je hebt zelf ervaring en belangstelling voor muziek en muzikale uitingen.

Voor wat, hoort wat

Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden!
Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!
Syndion hanteert de procedure dat nieuwe vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Je krijgt bij aanmelding van ons een link toegestuurd om een gratis VOG aan te vragen.

Direct contact met de leidinggevende?


Bianca van der Zouwen
vrijwilligerscoördinator


Muziekvrijwilliger

Hele regio

Geef jij ons leven kleur?

Griendweg

Zorg jij voor een leuke zaterdag?

Gorinchem of Leerdam

Kom jij ons helpen bij de gezellige Synza?

Giessenburg

kom jij ons helpen met de lunch?

Leerdam

Muziekvrijwilliger

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Muziekvrijwilliger

×

Functie:muziekvrijwilliger
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Muziekvrijwilliger Syndion 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures