Vacature Monteur Landbouw

Monteur Landbouw in Gorinchem

Kraakman John Deere

Monteur Landbouw

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Aan de slag als monteur landbouw Als monteur ben jij de spil van onze werkplaats. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren, aanpassen, keuren en afleveringsklaar maken van het grootste aanbod landbouwmachines en GPS-apparatuur in Nederland. Je werkt aan grote A-merken zoals John Deere, wat je werk een stuk fijner maakt. Onze samenwerking met John Deere is sterk: je hebt een goed systeem om op terug te vallen, onderdelen worden razendsnel geleverd en je wordt meteen te woord gestaan als je er even niet uitkomt. Dit zorgt ervoor dat jij en onze klanten altijd door kunnen. Als monteur heb je volop contact met klanten. Je zit immers de helft van de tijd op locatie bij klanten voor het onderhouden van machines en het oplossen van storingen.

  • STAND: H122

Hier herken jij je in
We zoeken een ervaren monteur met een mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie, hydrauliek of elektra. Iemand die van techniek houdt en precies te werk gaat, het aantal jaren werkervaring maakt ons niet uit. Jij bent namelijk pas tevreden als het werk goed is gebeurd en onze machines weer naar behoren werken. Ook weet je goed hoe je met onze klanten moet omgaan als je op locatie werkt. Sociaal zijn is dan ook belangrijk.

Redenen om voor Kraakman te kiezen
Elke klant, elke machine en elk vraagstuk heeft zo z'n eigen uitdagingen. Dat maakt het bij ons juist zo leuk. En omdat we ons boerenverstand graag goed gebruiken, is een goed aanbod voor ons de normaalste zaak van de wereld. Dat ziet er bij ons zo uit.

➔ Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.

➔ Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang.

Over deze vestiging
Zeg je Maasdam, dan zeg je aardappelen. We werken hier veel samen met akkerbouwers en daarnaast ook met veehouders en aannemers. Zo voeren we onderhoud en reparaties uit aan John Deere's en aardappel apparatuur en ook constructiewerk voor aannemers en de gemeente. We zijn een zeer hechte en gemotiveerde groep van 10 collega's. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om tijd te besteden aan onze vrijdagmiddagborrel, halen we regelmatig snacks voor de lunch en organiseren we een aantal activiteiten per jaar. Niet alleen met de collega's, natuurlijk ook met de aanhang/het hele gezin!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 1775 TA,
  • Middenmeer,
  • Netherlands

RMV Hardenberg

24 zu 26. Oktober 2023 | 13.00 - 22.00 UhrFunctie:monteur landbouw
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Monteur Landbouw RMV 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures