Vacature MKB Binnendienst Adviseur

MKB Binnendienst Adviseur in Gorinchem

O.V.M. De Onderlingen UA

MKB Binnendienst Adviseur

Voor onze zakelijke afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Dit in de vorm van een Verzekeringsadviseur MKB Binnendienst die de komende jaren, in samenwerking met onze buitendienst adviseur, onze bestaande én nieuwe klanten gaat adviseren.

  • https://onderlingen.nl/werken-bij/mkb-binnendienst-adviseur/
  • STAND: K142

Voor onze zakelijke afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Dit in de vorm van een Verzekeringsadviseur MKB Binnendienst die de komende jaren, in samenwerking met onze buitendienst adviseur, onze bestaande én nieuwe klanten gaat adviseren.

Als binnendienst adviseur ben jij vaak het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten als het gaat om hun verzekeringen en aanverwante zaken. Zoveel mogelijk van de vragen handel jij zelf af. Waar nodig schakel jij onze buitenadviseur in. Jij schat in waar de kansen liggen en bent hierbij een belangrijke schakel in het commerciele proces. Jouw inschatting zorgt er immers voor dat jouw collega bij de juiste klanten zit. Om in voetbaltermen te spreken ben jij de verdediging én het middenveld. Jouw buitendienst collega staat in de spits en maakt jouw voorbereidingen af. En samen vieren jullie dat als er gescoord wordt!

Bij De Onderlingen willen wij uitblinken door de persoonlijkste verzekeraar en adviseur te zijn. Als coöperatie zit dit in ons bloed. Dichtbij, betrokken en persoonlijk. Dat vragen wij dus ook van jou.
Ervaring is een mooie pré, maar nog veel belangrijker zijn jouw capaciteiten en drive om er een succes van te maken.

Werkzaamheden
Ondersteuning van onze buitendienst adviseur in de breedste zin van het woord. Denk aan het plannen van afspraken, het voorbereiden en uitwerken van bezoeken (via o.a. Risk Explorer), samen maken van de jaarplannen, het initiëren en opvolgen van advieskansen etc.
Het voeren van (advies)gesprekken met ondernemers, van klein tot groot. Dit doe je zowel telefonisch als op kantoor.
Samen met je buitendienst collega verantwoordelijk voor het beheer en uitbouw van de aan jullie toegewezen klanten.
Het ontplooien van marktbewerkingsinitiatieven, meedenken in on- en offline campagnes en onze marketingafdeling voorzien van de input om jullie (nieuwe) klanten aan te spreken.

De volledige vacature kun je vinden op https://onderlingen.nl/werken-bij/mkb-binnendienst-adviseur/

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 2941 BR,
  • Lekkerkerk,
  • Netherlands

RMV HardenbergFunctie:mkb adviseur binnendienst
Startdatum:30-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. MKB Binnendienst Adviseur RMV 30-09-2023

Bekijk ook andere vacatures