Vacature Medior/Senior Adviseur Rams en Risicomanagement

Medior/Senior Adviseur Rams en Risicomanagement in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


   • Alles over Bouw & Installaties

Zie jij kansen?

Wat is de kans dat de Maeslantkering op het moment suprême niet sluit? Hoeveel procent van de tijd verwachten we dat de nieuwe sluizen in het Panamakanaal buiten bedrijf zullen zijn? Hoe voorspellen we op basis van (big) data van sensoren de toekomstige betrouwbaarheid van een constructie? Onze adviseurs RAMS en Risicomanagement werken dagelijks aan uitdagende vraagstukken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het modelleren, analyseren en optimaliseren van de RAMS-prestaties van complexe constructies en systemen in alle fasen van de levenscyclus. Veelal betreft het infraprojecten, maar soms ook fabrieken, datacenters, windturbines, onderzeeërs en transformatorplatforms. Je zit met klanten om tafel om hen te helpen risico's en kosten te beheersen en prestaties te maximaliseren. Een uitdagend vak, waarin je met vele disciplines tegelijk bezig bent.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een relevante universitaire opleiding zoals (technische) wiskunde, civiele techniek of Business Analytics en meerdere jaren ervaring op het gebied van kwantitatieve risicoanalyse en bedrijfszekerheid. Je beheerst methoden en -technieken als FMECA en foutenboomanalyse en bent bekend met (functionele) veiligheidsanalyses en risicogestuurd beheer en onderhoud. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en draagt dit graag uit door het geven van presentaties, cursussen en/of gastcolleges.

Jij bent degene die het totale plaatje overziet, zonder belangrijke details te missen. Je hebt de ambitie om met jouw analyses de klant te overtuigen van de beste oplossing voor het probleem. Je kunt hierbij verbanden leggen tussen de verschillende disciplines. Je krijgt veel vrijheid in je werk en jij kan dat als geen ander benutten.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als adviseur RAMS en risicomanagement bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities. Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden

Medior/senior adviseur RAMS en risicomanagement

Functie:adviseur rams & risicomanagement
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Medior/Senior Adviseur Rams en Risicomanagement Iv-Groep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures