Vacature Mediagenieke Promotor

Mediagenieke Promotor in Gorinchem

Voor alle functies geldt dat als je nog geen lid van Scouting Nederland bent, je wel lid wordt. Natuurlijk onderschrijf jij als (toekomstig) lid de doelstelling van Scouting en heb je er geen bezwaar tegen dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd. Voor vrijwilligers binnen onze vereniging geldt dat zij zelf de jaarlijkse basiscontributie van Scouting Nederland betalen.

Administratief wonder (bestuur)

Wij zoeken een daadkrachtige secretaris voor de beheerstichting!

Vind je leiding geven niets maar een bestuursfunctie wel, de beheerstichting is op zoek naar een secretaris. De secretaris heeft o.a. als taak het verzorgen van de uitnodigingen, maken van de notulen, archiveren van alle documenten en verzorgt de administratieve zaken van het stichtingsbestuur. Samen met het bestuur ben je verantwoordelijk voor alle lopende zaken binnen de groep.

Mediagenieke promotor!

Wij zoeken een enthousiaste social media baas die gedreven is!

Het promoten van de vereniging en Scouting in het algemeen. Je vertegenwoordigt de groep richting de media en beheert de PR materialen. Tevens ontplooi je promotie- en wervingsactiviteiten en dien je als vraagbaak voor pers, leden en geïnteresseerden.

Ophalen Oud Papier

Heb jij nog tijd vrij en zin in een vrijwilligersfunctie die niet al te veel van je vraagt? Dan zoeken we jou om een paar keer per jaar Oud Papier op te halen!

Heb je maar een paar avonden per jaar tijd maar wil je toch graag een steentje bijdragen aan de financiën van de groep, kom ons dan helpen met het ophalen van Oud Papier. Dat doen we iedere derde vrijdagavond in de maand en duurt hoogstens een paar uur.

Al vele jaren wordt er door onze vereniging oud papier opgehaald. Dat dit een leuke aanvulling is voor de clubkas zal duidelijk zijn. Vind je het niet erg om een aantal keer per jaar een uur of twee hiermee bezig te zijn, laat dat ons dan weten.Functie:mediagenieke promotor
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scouting A.P.V. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Mediagenieke Promotor Scouting A.P.V. 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures