Vacature Medewerker Standbouwer

Medewerker Standbouwer in Gorinchem

Als medewerker standbouw maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer 10 tot 15 collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het volledige opzetten van beurzen, van A tot Z. Elke dag wordt je door je leidinggevende gekoppeld aan een collega waarmee je die dag samenwerkt. Om 08:00 uur start je de dag en jouw leidinggevende heeft de locatie waar de stands moeten komen al gemarkeerd.

Met behulp van duidelijke tekeningen, die je meekrijgt, bouw je de stands op met een eenvoudig en efficiënt stand-bouw systeem. Na een dag heb je dit systeem al goed onder de knie. Het grootste deel van de dag ben je bezig met het monteren van stands. Vervolgens komen de verlichtingsbalken die met elkaar verbonden moeten worden. Ook dit is een eenvoudig systeem met handige ophangmogelijkheden.

Zodra de verlichting in de stands is geplaatst, is het tijd om verhuurspullen in de stands te zetten. Je leidinggevende voorziet je van een lijst met stand-nummers en als een standhouder aangeeft dat hij iets wil huren, zorg jij ervoor dat de verhuurmaterialen op de juiste plek worden geplaatst. Denk hierbij aan tafels, stoelen, en andere benodigdheden.Functie:Medewerker Standbouwer, productiemedewerker catering
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 12
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via irisvanmeer@mail.werktalent.nl of 31612216123. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Medewerker Standbouwer WerkTalent 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures