Vacature Medewerker Productie

Medewerker Productie in Waspik

Medewerker Productie

Subtile

Op zoek naar een dynamische rol als Medewerker Productie?

Als voltijds medewerker in een 3-ploegendienst speel je een cruciale rol in het waarborgen van de productiecontinuïteit. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de productielijnen soepel blijven draaien door het bevoorraden en instellen van de machines, waarbij we een interne opleiding aanbieden om je hierop voor te bereiden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het handhaven van orde en netheid in de productieomgeving.

Vacature

Medewerker Productie

Wat ga je doen?

Om te schitteren in deze functie, heb je bij voorkeur ervaring opgedaan in een productie- en/of logistieke omgeving. Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren in de praktijk is een must.

Als je in het bezit bent van een vrachtwagenrijbewijs is dat een pluspunt, evenals kennis van BRC- en HACCP-certificeringen. Als echte aanpakker steek je graag de handen uit de mouwen.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:productiemedewerker
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Medewerker Productie Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures