Vacature Medewerker Magazijnlogistiek

Medewerker Magazijnlogistiek in Gorinchem

Medewerker magazijnlogistiek (m/v/d)

Afronding
Diploma middelbaar onderwijs

Duur opleiding
3 jaar


Als medewerker magazijnlogistiek liggen je hoofdtaken bij de aanname en controle van binnenkomende goederen. Maar ook voor de deskundige opslag, verpakking en verzending van goederen ben je verantwoordelijk.

Wat verwachten wij van jou?

Je vindt planning en organisatie van logistieke processen leuk en vult met verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en enthousiasme ons team aan.

Het beroep past bij jou, wanneer je…

… van aanpakken houdt.
… ordelijk en nauwkeurig bent.
… goed met stress-situaties kunt omgaan.

Wat is het doel van de opleiding?

Ons doel is, jou gereed te maken voor je beroepsmatige toekomst en jou de best mogelijke start voor je beroepsleven mogelijk te maken. Na een opleiding binnen onze ondernemingsgroep ben je gewapend voor alle uitdagingen, waar een medewerker magazijnlogistiek voor komt te staan. Overzicht van de magazijnvoorraad behouden, opdrachten bewerken en procedures controleren, zijn belangrijke uitgangspunte, die je na de opleiding perfect beheerst.

Dit bieden wij jou

Naast een gefunceerde opleiding met interessante en verantwoordelijke taken bieden wij jou een aantrekkelijke vergoeding, premies voor getuigschriften, excursies voor stagiairs en vele andere sociale voordelen…

Hier vindt je alle voordelen, die je tijdens je opleiding bij de ondernemingsgroep ATOMA-MULTIPOND hebt:Functie:medewerker magazijnlogistiek
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Multipond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Medewerker Magazijnlogistiek Multipond 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures