Vacature Medewerker Crediteurenbeheer

Medewerker Crediteurenbeheer in Gorinchem

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en de controle van de crediteurenadministratie. Alles wat met cijfers te maken heeft, past goed bij jou én je denkt graag in de rol van Medewerker Crediteurenbeheer mee over verbeteringen. Cijfers klinkt natuurlijk nog vaag dus we geven graag een aantal voorbeelden die in jouw takenpakket voorbij komen; inkoopfacturen verwerken, beheren en onderhouden. De crediteuren behoudt je in een overzicht, zodat het overzichtelijk blijft voor de teamleider. De teamleider heeft ook ondersteuning nodig in de maandafsluitingen en de jaarafsluiting, waar jij mede verantwoordelijk voor bent. 

Het team van financiën bestaat uit 15 collega's, waarbij er vijf werkzaam zijn op de crediteurenadministratie. Jij gaat als Medewerker crediteurenadministratie in dit team werkzaam zijn met de teamleider als aanspreekpunt! Er is zeker ruimte om bij collega's aan te haken voor vragen of om samen te werken aan lastigere vraagstukken. De rol is wel zelfstandig, in het feit dat je een eigen takenpakket oppakt en verantwoordelijkheid draagt om alles correct te verwerken. De werkweek bij dit bedrijf is 38 uur voor fulltime, waar het bovengenoemde salaris ook van toepassing is.

Heb je nog geen harde werkervaring als Crediteurenbeheerder, maar wel een opleiding in de financiële sector afgerond? Dan mag je ook zeker solliciteren want we kijken vooral naar motivatie en kunde! Ben jij de gedreven Medewerker Crediteurenbeheer die wij zoeken? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw werkgever is een van de marktleiders in Nederland in de Retail sector, met ook internationale filialen. Je komt de verschillende locaties dan ook vrijwel in iedere stad tegen.

Dit krijg je

  • Een fulltime (38 uur) baan, waarbij je DIRECT in dienst treed bij de opdrachtgever
  • Een salaris vanaf €2.400,- bruto per maand tot wel €2.800,- o.b.v. 38 uur.
  • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
  • Personeelskorting op de verschillende artikelen
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling


Functie:Medewerker Crediteurenbeheer
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Medewerker Crediteurenbeheer Raaak Personeel 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures