Vacature Medewerker Bloedafname Buitendienst

Medewerker Bloedafname Buitendienst in Gorinchem

Medewerker bloedafname buitendienst regio Gorinchem Result Laboratorium


Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarbij je veel op pad bent? Wil jij met waardevol werk meebouwen aan een sterk groeiende klantgerichte organisatie middenin de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De organisatie
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw centraal laboratorium in Zevenbergen, dat in de loop van 2023 in gebruik zal worden genomen en beschikt over een WELL-certificering. Voor meer informatie over onze organisatie en het werken bij Result Laboratorium kun je kijken op https://resultlaboratorium.nl/werken-bij/

Wat ga je doen?
Je verzorgt de bloedafname bij patiënten op onze prikposten, (verpleeg)instellingen en bij patiënten aan huis voor de locatie/regio Gorinchem en omstreken. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve en logistieke verwerking van alle onderzoeksmaterialen die dagelijks de afdeling bereiken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Jij gaat voor kwaliteit.
 • Je bent klantvriendelijk, enthousiast en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je werkt zelfstandig, maar net zo goed in een teamverband.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en integriteit zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde opleiding bij voorkeur als doktersassistent, verpleegkundige, analist, verzorgende IG-niveau 3 of heb je ervaring als medewerker in de thuiszorg met minimaal IG-niveau 3.
 • Ook als je student bent en een medische opleiding volgt (bijvoorbeeld verloskunde, geneeskunde of verpleegkunde), nodigen we jou van harte uit om te solliciteren.
 • Heb je affiniteit met computerprogramma's.
 • Ben je in het bezit van een auto.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de periode van één jaar, waarna er uitzicht is op verlenging.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 3.276,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Je hebt de mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer.
 • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse maar wil je eerst nog meer informatie hebben over de functie? Neem dan gerust contact op met het afdelingshoofd via mailadres: . Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met , , telefoon .Functie:medewerker bloedafname buitendienst
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3276 – 3276
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Albert Schweitzer Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Medewerker Bloedafname Buitendienst Albert Schweitzer Ziekenhuis 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures